MicroStrategy behoort tot Small Cap 100 in Red Herring

Red Herring zet innovatieve en veelbelovende small cap- technologiebedrijven in de spotlights

UTRECHT, 20051122 -- MicroStrategy® Incorporated (NASDAQ: MSTR), een vooraanstaand wereldwijd leverancier van Business Intelligence software, maakt bekend dat het bedrijf door het tijdschrift Red Herring is geselecteerd voor de Red Herring Small Cap 100. Redacteuren van Red Herring beoordeelden voor deze award meer dan 2500 technologiebedrijven uit Noord-Amerika, Europa en de regio rond Azië en de Stille Oceaan.


De bedrijven in de Red Herring Small Cap 100 zijn geselecteerd om hun innovatieve technologieën en bedrijfsmodellen die groei en rentabiliteit stimuleren. Dankzij Red Herring´s Innovatie Index, mondiale perspectief en provocerende visie op het technologielandschap is deze lijst een waardevol instrument voor leidinggevenden op financieel en technologisch gebied.

"De winnaars op deze lijst zijn de slagvaardigste, meest innovatieve en meest veelbelovende small cap-technologiebedrijven. We hopen dat ze dankzij de Red Herring Small Cap 100 in de spotlights terechtkomen, want dat verdienen ze," zegt Joel Dreyfuss, hoofdredacteur van het tijdschrift Red Herring.

"MicroStrategy is blij met de erkenning die ze van Red Herring krijgen voor zowel hun financiële prestaties als hun innovatieve technologie en bedrijfsmodel," zegt Sanju Bansal, COO bij MicroStrategy. "Wij zijn erg trots op onze Business Intelligence technologie. Wij bieden klanten uit allerlei bedrijfstakken meer inzicht in hun bedrijf, waardoor de bedrijfsprestatie verbetert, resources opnieuw worden verdeeld en de inkomsten toenemen."

De uitreikingsceremonie van de Small Cap 100 werd gehouden tijdens de Red Herring Fall 2005-conferentie, van 13 tot 15 december in San Francisco, California. In nummer 47 van het tijdschrift Red Herring, dat nu in de winkel ligt en tevens de Red Herring Trends Top 10 voor 2006 bevat, wordt een beschrijving gegeven van alle winnende bedrijven. De volledige lijst kunt u bekijken op www.herringevents.com.

Over MicroStrategy
MicroStrategy, opgericht in 1989, is wereldwijd marktleider op het gebied van business intelligence(BI)-technologie. MicroStrategy levert geïntegreerde rapportage-, analyse- en monitoringsoftware die elke dag wereldwijd leidende organisaties helpt bij het nemen van betere zakelijke beslissingen. Ondernemingen kiezen voor MicroStrategy vanwege de geavanceerde technische mogelijkheden, geraffineerd analytisch vermogen en superieure gegevens- en gebruikersschaalbaarheid. Meer informatie over MicroStrategy (NASDAQ: MSTR) vindt u op www.microstrategy.com.

MicroStrategy en MicroStrategy Business Intelligence Platform zijn (geregistreerde) handelsmerken van MicroStrategy Incorporated in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen. Andere product- en bedrijfsnamen die worden genoemd zijn wellicht handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars.