PERSBERICHT - 2005-09-19


* Après Ski begint al in Utrecht * Enkeltje sneeuw slechts 45

Met 140 km/u swingend naar de sneeuw

Ook komend wintersportseizoen zal de Ski-Trein Disco rijden. Vanaf vrijdag 23 december gaat de rijdende discotrein wekelijks met enkele honderden wintersporters naar de sneeuw. Voor hen begint Après Ski al in Utrecht.

Populair bij jongeren Omdat de Ski-Trein Disco een voordelige en veilige manier is om naar de wintersport te reizen, kiezen veel jongeren voor deze populaire trein. Niet in de laatste plaats omdat er ook flink gefeest kan worden!

Van 23 december tot en met 10 maart vertrekt de Ski-Trein van Utrecht-Centraal (opstappen kan ook in Den Bosch en Venlo) om vervolgens zonder overstappen naar de populaire wintersportbestemmingen in Oostenrijk te rijden. Met 140 km/uur gaan de vakantiegangers tot ca. 03.30 uur feestend en dansend door de nacht.

Gezellige sfeer
Vrienden en familieleden die samen op vakantie gaan, reizen altijd bij elkaar in dezelfde coupé. En bij grotere groepen bevinden de coupés zich altijd naast elkaar. Met populaire muziek en in een gezellige sfeer komen zij volledig in vakantiestemming op zaterdagochtend op één van de 37 bestemmingen in Oostenrijk aan. In de wintersportplaatsen waar de trein stopt staat taxi of bus gereed om de wintersporters naar hun vakantieadres te brengen. En daar kan de rest van de week de skiparty doorgaan. Op de zaterdagavond brengt De Ski-Trein Disco de feestgangers weer swingend terug naar Nederland.

Vertrekdata
De Ski-Trein vertrekt vrijdag 23 December 2005, donderdag 29 December 2005 en verder iedere vrijdag van 6 januari t/m 10 maart 2006. De opstapplaatsen zijn: Utrecht,`s-Hertogenbosch en Venlo. Voor meer informatie: www.skitrein.nl

Bij de foto: Dansend naar de sneeuw! De Ski-Trein Disco vertrekt op 23 december met feestende vakantiegangers naar de sneeuw.

NOOT VOOR RREDACTIES

Meer informatie:
Steijger.communications BV
Kitty Dammers
Tel: 036 523 5330
Fax: 036 523 5331
Mail: kitty.dammers@steijger.com