Magnetische broek maakt 2000 mensen gelukkig

Newicon bv

Mag Agent(r) introduceert pijnverlichtende productlijn

Amsterdam, 20 december 2005 - Vandaag lanceert Mag Agent(r) een nieuwe productlijn ondergoed en sportbandages waarin flexibele magneetstrips zijn verwerkt die pijnen en sportblessures verminderen. Magneettherapie kan de bloedtoevoer bevorderen, waardoor klachten afnemen of verdwijnen, zo blijkt uit onderzoek verricht onder 2.000 personen. De producten zijn vanaf 23 december 2005 verkrijgbaar via internet, www.mag-agent.com.

Mag Agent(r) introduceert twee productcategorieën; Underwear: verschillende damesonderbroeken en herengordels, en Sports: bandages voor armen en benen. De introductie van Mag Agent(r) start in Nederland, Duitsland en Frankrijk en wordt spoedig in andere Europese landen gelanceerd.

Het gebruik van magneten rondom een pijnplek bevordert de bloedsomloop. Hierdoor kunnen klachten worden verlicht, zoals pijn door reuma, artrose, zenuwpijn door gordelroos, sportblessures, lage rugpijn, hoofdpijn en menstruatiepijn.

Uit de praktijk blijkt dat de producten met magneetstrips daadwerkelijk pijnverlichtend werken. Een testgroep van 2.000 mensen heeft de producten getest. Deze groep is te verdelen in verschillende leeftijdscategorieën en klachten. 95% is erg enthousiast, waaronder een bekende soapster met hevige lage rugpijn die met de onderbroek de opnames van Bon Bini Beach kon hervatten.

De producten zijn uit een zware textielsoort vervaardigd, die tevens voor figuurcorrigerend ondergoed wordt gebruikt. De flexibele strips zijn een paar millimeter dun, waardoor de bewegingsvrijheid niet wordt belemmerd. De producten zijn verkrijgbaar via de website www.mag-agent.com.

Ruim 3,5 jaar geleden wilde een sportarts van een Duitse Bundes Liga voetbalclub magneetstrips in de sportbroeken van de voetballers verwerken. De flexibele magneetstrips hielpen volgens deze sportarts bij het sneller genezen van sportblessures. Daarnaast werkten de strips preventief, zodat de kans op blessures kleiner werd. Door liquiditeitsproblemen en trainers- en stafwissel is de ontwikkeling bij de club stopgezet. Daar de ontwikkeling reeds in een gevorderd stadium was, heeft Mag Agent(r) deze ontwikkeling op zich genomen met als resultaat een kant-en-klare productlijn.

Achtergrond Mag Agent(r):
Más Y Más bv is eigenaar van het geregistreerde merk Mag Agent(r). Más Y Más bv is een internationaal opererende handelsorganisatie in goederen voor consumenten. Haar doel is innovatieve producten en gadgets voor diverse (leeftijds)doelgroepen in de Europese markt te introduceren.

einde persbericht

Voor nadere informatie omtrent dit persbericht kunt u contact opnemen met: Más Y Más bv
Mevrouw Kim Boom
Telefoon 020 348 34 84
Mobiel 06 22 444 172
e-mail k.boom@mag-agent.nl
www.mag-agent.com
Op verzoek kunnen foto's van de producten per e-mail of cd-rom worden toegestuurd.