Ingezonden persbericht


Rotterdam, 21 december 2005

PERSBERICHT


---

Kerstfeest á la Milieuridders

Ookal valt er niet veel te vieren 'De Milieuridders' doen een poging

Muntz en Van de Wint vieren feest in de studio. Weliswaar is er op gebied van natuur en dieren weinig te vieren, maar het is wel zo gezellig! De Broertjes, een dwerg, Cicciolina, Anna en natuurlijk Georgina Verbaan zijn allemaal van de partij. Decadentie en weldadigheid horen immers bij kerst. En dat is zeker gelukt! 'De Milieuridders' wordt vrijdag 23 december om 20.23 uur uitgezonden op Nederland 3 door LLiNK.

Muntz is tussendoor naar een hondenshow gegaan en stelt vast dat mens en dier steeds meer op elkaar gaan lijken. In Korea houden ze ook van hondjes, maar dan als snack.

En wat zijn de donkere dagen nou zonder stukje wild op tafel? De Broertjes hebben zich opgeofferd en onderzochten de lokale jacht taferelen.

Verder leest schrijfster en journalist Natasha Gerson een zielig kerstverhaal voor. Ondertussen wordt de sfeer in de studio steeds rommeliger, Muntz droomt glazig voor zich uit, en Cicciolina zingt een geil kerstliedje. De Roeger sluit het programma op geheel eigen wijze af. Daarmee zullen de koene Milieuridders het volgend jaar zonder studio moeten stellen.....

LLiNK maakt programma's over mondiale verhoudingen, mensenrechten, dierenrechten, natuur en milieu. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie en foto's van hogere kwaliteit kunt u contact opnemen met:

Exploitatie TV

020-4651012

info@exploitatie.tv

LLiNK

Yvonne Gispen: 010-288 2281

--
Met vriendelijke groet,

Daphne van der Vegt
Stagiaire Dierenwelzijn / Communicatie

LLiNK de nieuwe omroep
Lloydstraat 5
3024 EA Rotterdam
T: +31 (0)10 28 82 282
F: +31 (0)10 28 82 200
E: daphne@llink.nl
I: www.llink.nl

LLiNK, de kleinste omroep met de grootste idealen, maakt programma's over mondiale verhoudingen, mensen- en dierenrechten, natuur en milieu. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt vanaf september 2005 uit op Nederland 3, Radio 1, 747AM en 3FM en www.llink.nl