NationaleVacaturebank.nl weer als beste getest

Nationalevacaturebank.nl

Uit recent onderzoek van Winmag onder een 8-tal Nederlandse vacaturesites, blijkt dat er grote verschillen zijn tussen de wervingsresultaten van de diverse vacaturesites. Uit de test bleek dat men met het plaatsen van vacatures op NationaleVacaturebank.nl de beste resultaten boekt. Winmag plaatste voor de test 2 vacatures op de 8 sites, 1 voor account/sales manager en 1 voor een stagiaire grafische vormgever.

Bij de vacature voor account/salesmanager, kreeg Winmag via NationaleVacaturebank.nl 11 bruikbare reacties. Nummer 2 qua score was Jobtrack met 8 bruikbare reacties, nummer 3 was Jobnews met 7 bruikbare reacties. De overige scores waren als volgt: Stepstone 4, Monsterboard 3, Intermediair 1, Megajobs 0 en Jobbingmall 0. Bij de vacature voor stagiaire grafische vormgever kreeg men via NationaleVacaturebank.nl 3 bruikbare reacties. Via Stepstone, Jobtrack, Monsterboard en Jobnews ieder 1 en via Intermediair en Jobbingmall 0.

Jan-Peter Cruiming, Managing Director van NationaleVacaturebank.nl is niet verbaasd over de uitslag. 'NationaleVacaturebank.nl is de grootste vacaturesite van Nederland met jaarlijks meer dan 320.000 banen. Iedereen die een baan zoekt, doet dat bij de marktleider, omdat je daar de meeste kans hebt. Dat zijn nu eenmaal de wetten van internet.' Gezien de aantrekkende economie verwacht Cruiming komend jaar de grens van 400.000 banen te gaan passeren.

Over NationaleVacaturebank.nl
NationaleVacaturebank.nl is met 1,8 mln bezoekers per maand en een vacature aanbod van meer dan 320.000 advertenties per jaar de grootste banensite van Nederland. 48% van de ingeschrevenen is hoger opgeleid (HBO en universitair), 45% heeft een MBO-opleiding en 7% heeft een LBO-opleiding. Sinds 1 oktober 2004 maakt NationaleVacaturebank.nl deel uit van het VNU concern, uitgever van o.a. Intermediair en Management Team.

Noot voor redactie,