Gemeente Alblasserdam

Nieuwsberichten

23-12-2005
A-KIDZ wintersport tijdens de kerstvakantie

A-KIDZ wintersport tijdens de kerstvakantie.
Het samenwerkingsverband tussen Jongerenwerk Alblasserdam, Sportcentrum Blokweer en de gemeente Alblasserdam organiseert komende kerstvakantie weer twee spectaculaire A-KIDZ activiteiten. Onder de noemer "A-KIDZ Wintersport" organiseert het drietal op woensdag 28 december 2005 en woensdag 4 januari 2006 twee compleet verzorgde sport- en spelactiviteiten voor de Alblasserdamse kinderen tussen de 7 en 14 jaar.
Na het succes van "A-KIDZ No Limit Survival" tijdens de herfstvakantie met ruim 200 bezoekers pakken de heren ditmaal nog grootser uit. Twee compleet verzorgde, sportieve evenementen is het resultaat. "A-KIDZ Wintersport"!
Op woensdag 28 december 2005 en woensdag 4 januari 2006 kunnen de kinderen zich naar hartelust uitleven in zowel de sporthal als het zwembad van sportcentrum Blokweer. In de ochtend wordt de sporthal omgetoverd tot wintersportparadijs. Sporten en spelen die de kinderen daar dan vanaf 9.30 uur kunnen doen zijn onder andere: Inlinehockey, Bergbeklimmen, Sneeuwbal gooien, Loopski parcours, Indoor curling en natuurlijk ontbreekt de Voetbalhoek niet. Uiteraard staan alle activiteiten onder deskundige begeleiding.
Tussen 12.00 uur en 13.00 uur krijgen de kinderen in Sportcafé Blokweer wat eten en drinken aangeboden van John van Lieshout. Vanaf 13.00 uur kunnen de kinderen lekker spelen in het zwembad. Speciaal voor deze gelegenheid heeft het zwembad extra opblaasbare obstakels gehuurd waar de kinderen zich op kunnen uitleven. Een reusachtige opblaasbare paddestoel en verschillende klim- en klauterobjecten zullen door het zwembad drijven om de zwemvreugde te verhogen. Kinderen moeten uiteraard wel minimaal in het bezit zijn van hun zwemdiploma A. Om 15.00 uur is het spektakel afgelopen. Voor de hele dag (sporthal, lunch en zwembad) betalen de kinderen slecht 5,- all-in.
Vanaf 19 december zijn de kaartjes te koop bij de kassa van het zwembad. Op de dagen zelf kunnen ook nog kaartjes gekocht worden, maar wees er snel bij want op = op.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Marvin Visser, gemeente Alblasserdam 078-6921322 (donderdag en vrijdag)
Arnoud van Rijnshoeve, Jongerenwerk Alblasserdam 078-6931113 Sportcentrum Blokweer 078-6921380
Of kijk even op www.blokweer.nl