Multikabel


Mobiele Telefonie via Multikabel
23 december 2005

Alkmaar, 23 december 2005 - Onder het motto `alles onder één dak' introduceert Multikabel eind januari 2006 in samenwerking met ASPIDER een vierde dienst: Mobiele Telefonie. Mobiele Telefonie maakt de portfolio van Multikabel als leverancier van communicatie in en om het huis compleet.

De markt van mobiele telefonie wordt voor de consument steeds ondoorzichtiger. Abonnementsvormen die voordelig lijken, blijken in de praktijk duur uit te vallen door allerlei verborgen kosten, zoals een zogenaamde `gratis' GSM die in werkelijkheid via de abonnementskosten wordt terug betaald. Om het voor haar klanten gemakkelijk te maken, biedt Multikabel een transparante abonnementsvorm aan voor slechts EUR 4,95 per maand, zonder verborgen kosten en met zeer voordelige gesprekstarieven. Multikabel kent geen onderscheid in piek- en daltarieven, maar een vast laag tarief voor bellen naar vast en mobiel van EUR 0,15 per minuut en EUR 0,15 per SMS-bericht. Multikabel Mobiele Telefonie abonnees bellen nog voordeliger met andere Multikabel-bellers. Multikabel Mobiele Telefonie combineert de voordelen van prepaid bellen met de voordelen van een abonnement zonder de nadelen van beide vormen. De dienst is bedoeld voor klanten in het verzorgingsgebied van Multikabel die tenminste al één dienst afnemen.

Nadere productspecificaties volgen.

Aspider
Voor de dienst Mobiele Telefonie maakt Multikabel gebruik van de diensten van Aspider. Marcel Nijhoff, Managing Director van Multikabel zegt over deze samenwerking: `Wij zien in Aspider een betrouwbare en flexibele partner, die een stabiele totaal oplossing biedt. De sterke focus op de klant die Aspider hanteert, maakt Aspider voor Multikabel een vanzelfsprekende keuze.' Ook Aspider is zeer tevreden met de samenwerking. `Wij zijn zeer verheugd met de strategische samenwerking met Multikabel', zegt Patrick Meyer, Vice President Corporate Development bij Aspider. `Het geeft aan dat de investeringen die we hebben gedaan in kwaliteit van onze organisatie alsmede de billing systemen, intranet en back office structuur bij het aanbieden van mobiele telefonie nu door een organisatie als Multikabel worden beloond'.