Landstede


Nieuwe sportkledinglijn onder de kerstboom

Zwolle - De kerstman en zijn sportieve handlangers brachten de eerstejaars studenten van Landstede Sport & Bewegen dit jaar wel een heel bijzonder cadeau. Onder de kerstboom lag voor elke student een compleet nieuw ontworpen sportkledingpakket. Geheel in kerstsfeer presenteerde Landstede op vrijdag 23 december in de ZBC hal op spectaculaire wijze de nieuwe sportkledinglijn.

De kerstman betreedt niet vaak de catwalk, maar vrijdag stond hij samen met enkele van zijn in de nieuwe oufits geklede elfen in de spotlights. Andere elfen presenteerden al abseilend de nieuwe kledinglijn. De bijzonder vormgegeven presentatie werd in sportieve kerstsfeer ingeleid door docenten Sport & Bewegen. Een speaker wees onder begeleiding van toepasselijke kerstmuziek de aanwezigen op de unieke details van de kleding, terwijl de showelfen over de catwalk flaneren. Onder een enorme kerstboom lagen de kerstpakketten voor de bijna 200 eerstejaars studenten van de opleiding Sport & Bewegen. De jacks, trainingspakken, polos en fleece vesten zijn op maat gemaakt voor Landstede in de huisstijlkleuren blauw en geel. De kleding is geleverd door Hekon Zwolle B.V.

Stormachtige groei Sport & Bewegen
Sport & Bewegen is een van de snelstgroeiende opleidingen binnen Landstede. De opleiding startte in 2001 met tachtig studenten en heeft sindsdien een stormachtige groei doorgemaakt. Momenteel telt de opleiding zon 550 studenten. De opleiding is nu nog gevestigd aan de Zerboltstraat in Zwolle. De planning is dat de opleiding Sport & Bewegen in 2007 verhuist naar het voormalige NIC-gebouw aan het Rechterland in Zwolle. De studenten van Sport & Bewegen blijven dan wel trainen op diverse terreinen van sportverenigingen in de omgeving. De relatie met die sportverenigingen past bij de strategie van de opleiding om hun leeractiviteiten midden in de sportwereld uit te voeren. Landstede maakt een belangrijk deel uit van het sportnetwerk in Zwolle en is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Zwolse sportboulevard.

Meer informatie over Sport & Bewegen