Travel Unie International Nederland N.V.

kras stervakanties presenteert gloednieuwe autokrant

Tal van Europese bestemmingen in nieuwe uitgave te vinden

Ammerzoden, vrijdag 23 december 2005 - Om aan de blijvend stijgende vraag naar autovakanties te kunnen blijven voldoen - KRAS SterVakanties boekte afgelopen zomer 15 % passagiers op een autoreis meer dan het jaar ervoor - brengt KRAS dit jaar een gloednieuwe brochure op de markt, in de vorm van een krant. De krant staat boordevol aantrekkelijke autoreizen binnen Europa met de beste reis-prijsverhouding! Ook enkele stedentrips zijn in het aanbod opgenomen. De autokrant die nu is verschenen, zal in de loop van het jaar telkens in aangepaste versie opnieuw verschijnen. Daarbij speelt de website van KRAS SterVakanties een belangrijke rol. Alle last-minute aanbiedingen zijn 24 uur per dag terug te vinden op www.kras.nl .

Nederland en Duitsland vormen de hoofdmoot van de autokrant, gezamenlijk zijn ze goed voor in totaal 72 autoreizen, variërend van twee- tot vijftiendaagse reizen. Ook België, Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Slowakije hebben een ruime plaats gekregen in de 48 pagina's tellende krant met een keur aan hotels, pensions, appartementen en vakantieparken.

Kroatië is vertegenwoordigd met de provincie Istrië, alwaar KRAS een vijftal autoreizen aanbiedt, onder meer naar Porec, Opatija en Rabac. Hongarije heeft eveneens een plaatsje gekregen in de nieuwe krant met bestemmingen rondom het Balatonmeer en in Boedapest.

Ook is er een aantal stedentrips in deze krant opgenomen, welke per vliegtuig worden aangeboden. Een selectie aan wereldsteden passeert de revue: van Barcelona tot Beijing en van Madrid tot Marrakech en dit alles tegen zeer scherpe reissommen. Barcelona vanaf ¬ 229,-, Beijing vanaf ¬ 659,-, Madrid vanaf ¬ 289,- en Marrakech vanaf ¬ 335,-. Het aanbod omvat zowel middenklasse familiehotels maar ook opvallend veel luxe 5 sterren accommodaties (voor 3 en 4 sterren prijzen) in hoofd- en wereldsteden. Alle reizen worden met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen uitgevoerd en variëren van drie tot acht dagen.