Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zoom.nl Album enorm succes

Haarlem, 23 december 2005 - Zoom Album, het gratis online foto-album, is 7 dagen na de live-gang met 43.560 geplaatste foto's een overduidelijk succes. Zoom Album (http://album.zoom.nl) is dé plek om al je foto´s snel en eenvoudig online te zetten. Maak een album aan, stuur een link naar je familie en vrienden en laat ze reageren! Zoom Album is bovendien de ideale back-up voor je fotoverzameling. Waar je ook ter wereld bent, je beschikt altijd over je eigen foto´s in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Iedere bezoeker kan een account aanmaken en krijgt dan direct gratis geheugenruimte voor 1.000 foto´s, zonder verdere verplichtingen. Zoom Album maakt automatisch kleinere voorbeeldfoto´s aan, zodat bezoekers niet lang hoeven te wachten voordat de overzichtspagina is ingeladen. Daarnaast kunnen bezoekers op foto´s reageren, een diashow maken en hun foto´s laten afdrukken in een echt album!

Ben je hcc-lid of abonnee van Zoom.nl, Computer!Totaal of Tips & Trucs, dan heb je onbeperkte fotoruimte. Zelfs met een omvangrijke verzameling van duizenden foto´s kun je dan bij Zoom Album terecht. Als extra functionaliteit kunnen hcc-leden het album beveiligen met een wachtwoord of zelfs onzichtbaar maken voor bezoekers zodat op Zoom Album echt alle foto's online kunnen worden gezet. Ook die je niet wilt delen, maar als back-up online wilt hebben staan.

Zoom.nl, voorheen Zoom Magazine, maakt een enorme groei door. Zo lieten cijfers van het onafhankelijke oplage-instituut HOI eerder dit jaar al een abonnementsstijging zien van maar liefst 135 procent, in een tijd waarin oplages van tijdschriften onder grote druk staan. De losse verkoop is de afgelopen maand opnieuw met 110% gestegen. De huidige betaalde oplage is momenteel 27.839 exemplaren. Ter vergelijk: laatste HOI-publicatie 18.074 exemplaren (2e kwartaal 2005).

Zoom.nl: www.zoom.nl

Over IDG

IDG Nederland is een vestiging van de International Data Group (IDG), 's werelds meest toonaangevende uitgeverij en onderzoeksinstelling in de ICT-branche. Meer dan 120 miljoen mensen lezen één of meer van IDG's 300 ICT-tijdschriften en -kranten, die in meer dan 85 landen worden uitgegeven. Andere producten en diensten die IDG wereldwijd aanbiedt, zijn ruim 330 websites, 470 onderzoekprogramma's voor verschillende (ICT) marktsegmenten en de organisatie van 168 technologie gerelateerde beurzen en conferenties. Meer informatie over IDG en IDG Nederland treft u aan op www.idg.com en www.idg.nl.


---

Noot voor de redactie
(

Ingezonden persbericht