Gemeente Ermelo


snelzwemcursus calluna

Afbeelding bij bericht

Snelzwemcursus!
Als u uw kind wilt laten leren zwemmen, bent u daar, uitgaande van wekelijkse lessen, geruime tijd mee bezig. Voor veel ouders en kinderen is dit een hele opgave.

Calluna biedt u de mogelijkheid om het aanzienlijk sneller te doen.

In de kerstvakantie van zaterdag 24 december 2005 t/m vrijdag 6 januari 2006 vindt er weer een "SNELZWEMKURSUS" plaats, kinderen krijgen gedurende 10 dagen dagelijks van 8.00 uur tot ca.12.00 uur les.(uiteraard met pauzes.)

In een klein groepje van ca. 9 kinderen, wordt er onder leiding van een ervaren zweminstructrice, intensief geoefend. Wij garanderen dat uw kind na afloop van deze cursus, al dan niet met drijfmiddel van de kant af springt, de schoolslag en rugslag zwemt en kan watertrappen. Ook beheerst uw kind dan de beginselen van borst- en rugcrawl. Uiteraard wordt er toegewerkt naar de eisen van het A diploma van het ZWEM ABC. Mochten er kinderen zijn die aan deze eisen voldoen, dan wordt er op de laatste dag voor het diploma afgezwommen! Uitdrukkelijk vermelden we dat dit zeker niet voor alle deelnemers zal gelden!

Vervolglessen
Degenen die nog niet aan de eisen voldoen stromen direct door in onze particuliere zwemlessen ( 2 x 1 uur per week.) Houdt u er rekening mee, dat u na deze cursus dan op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag verder gaat!

De kosten voor deze cursus bedragen 425,00, incl. de eventuele vervolglessen welke nodig zijn tot het behalen van het A-diploma. De kosten voor het diplomazwemmen zijn hierbij ook inbegrepen.

Testles
De minimumleeftijd voor aanmelding is 5 jaar en tijdens een testles wordt bekeken of uw kind geschikt is voor deze cursus. Deze intensieve manier van het leren zwemmen, vraagt van uw kind enkele specifieke vaardigheden. Deze zijn nodig om de cursus voor uw kind succesvol te laten verlopen.

Deze testles voor uw kind vindt plaats op vrijdag 18 november 2005 van

18.00 18.45 uur. De betaling van de cursuskosten dienen direct, aansluitend op de testles, op vrijdag 18 november a.s. te worden voldaan.