Ingezonden persbericht


PodiumGroep.nl presenteert:

uitgaan met kerst in hardenberg

Hardenberg-, Wie uit wil gaan in het Kerstweekend zit dit jaar in het centrum van Hardenberg op rozen. De Hardenbergse horecabedrijven Podium Partypalace, Muziekcafe De Troubadour en Grand Café Den Herdenbergher staan het komend weekend bol van de speciale Kerstfestiviteiten en garant voor de sfeervolle Kerst. Uitgaan is weer ouderwets gezellig in Hardenberg.

Den Herdenbergher
Grand Café Den Herdenberger bereidt zich voor op een zeer muzikaal en sfeervol Kerstweekend. Zaterdagavond (24-12) komt de beste Nederlandse close-harmonyband ooit 'THE BUFFOONS' optreden. Een fantastische live band die hun grootste hits in Kerstsfeer komen brengen. Op eerste Kerstdag is Den Herdenbergher gesloten maar op tweede Kerstdag presenteert deejay 'Santa' vanaf 22.00 uur dé perfecte Christmasparty vol danceclassics uit de 70's, 80's en 90's.

Troubadour
Muziekcafe De Troubadour begint vrijdagavond (23-12) met een originele Weihnachtsparty in Oostenrijkse sfeer met het illustere zangduo 'Heino und Heino'. Nadat de zaal eerst wordt opgewarmd met allerlei gezellige Duitse en Oostenrijkse muziek vanaf de draaitafel, treedt het duo live op met hits van Heino, Rex Gildo, Marianne Rosenberg en andere Duitstalige artiesten. Deze worden op meesterlijke wijze maar met een vette knipoog gebracht. Bij elk optreden is er sprake van "einen Riesenstimmung" en wederom wordt het een super gezellig avondje met "Weihnachtsmelodien". Daarnaast natuurlijk ook de nodige Happy Power Superschlagers. Aanvang 22.00 uur en de entree (5 euro) gaat in de kas van voetbalvereniging HHC. Op zaterdag (24-12) en eerste en tweede Kerstdag (25 en 26-12) staat De Troubadour in het teken van de jaarlijkse Skihutdriedaagse. Elke avond vanaf 22.00 uur de perfecte Kerststemming in onze tot Reuzeskihut ongetoverde Troubadour.

Podium Partypalace
Vrijdagavond (23-12) is in Podium de finalestrijd van de Overijsselse editie van 'The Clash of the Coverbands'. Vanuit de diverse voorronden plaatsten zich voor de grote finale: '2Q2GET' (Rock, Pop coverband uit Hardenberg), 'Inferno' (Disco, Rock coverband uit Hoogeveen). 'SOLID' (Rock coverband uit Zwolle). 'Roadlash' (Rock coverband uit Middelaar), 'Twisted' (Rock coverband uit Wijhe) en 'Back4more' (Rock-coverband uit Ommen). Vanaf 21.00 uur kun je meebeleven wie zich gaat plaatsen voor de finale in Paradiso Amsterdam. Zaterdagavond (24-12) komen de Podiumvrienden Wipneus & Pim naar Hardenberg met een heel bijzondere Kerstshow: 'JINGLE BELLS MET WIPNEUS & PIM'. De show heeft veel verrassingen en zit vol fijne muziek en hilarische acts. Kom jij ook als Kerstman of Kerstvrouw? Wipneus & Pim halen je zo op het podium! Showtime vanaf 24.00 uur. Alle informatie is ook na te lezen op: www.PodiumGroep.nl.

Einde persbericht