Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 20 december 2005

Nieuwe afleveringen van De Lama's

DE LAMA'S KOMEN ERAAN!

De Lama's komen terug, en hoe! Vanaf zaterdag 24 december zijn de BNN-ers zes weken lang iedere zaterdag te bewonderen van 21.00 uur tot 21.35 uur op Nederland 2. In De Lama's improviseren Ruben van der Meer, Sara Kroos, Tijl Beckand, Ruben Nicolai en Arie Koomen er weer lustig op los. De eerste gast die presentator Patrick Lodiers ontvangt is presentatrice en actrice Annette Barlo.

In de tweede aflevering is acteur Jeroen van Koningsbrugge (o.a. SPRINT!) te gast en de week daarop is presentatrice Antoinette Hertsenberg te zien. Met hen en de andere gasten spelen zij klassiekers als; De Datingshow, De Doventolk, Ik wil graag zien en Moordspel.

De uitzendingen van zaterdag worden op zondag herhaald. De eerste herhaling is op zondag 25 december om 23.40 uur tot 00.15 uur en de herhaling van aflevering twee is van 21.25 uur tot 22.00 uur. De andere herhalingen zijn van 22.10 uur tot 22.45 uur.

Het programma De Lama's is gebaseerd op de zeer succesvolle Channel 4-serie Whose line is it anyway. Net als in de Engelse show komt het in De Lama's aan op het improvisatietalent van de panelleden en de inbreng van het publiek. Niets is zeker en niets ligt vast, dus alles kan gebeuren en dat doet het dus ook!

Eind september is ook een nieuwe dvd van De Lama's uitgebracht door JG Entertainment in samenwerking met BNN. De Lama's spugen erop los! is een prettig gestoord schijfje met alleen de allerbeste fragmenten van het afgelopen seizoen en de meest lachwekkende hoogtepunten van eerdere shows, zoals Kedeng Kedeng, Op de Savanne, Oekie, Opa sabbelt wel en Maxima. Daarnaast is er exclusief bonusmateriaal met nooit eerder vertoonde beelden, waaronder een deel van het optreden op Lowlands én een kijkje achter de schermen tijdens een opnamedag.