tros

Hilversum, 21-12-2005
Afdeling Communicatie

Radio
tros muziekcafÉ
Uitzending zaterdag 24 december
Radio 2 - 16.00 uur

Rob de nijs en thomas berge in tros muziekcafÉ

Daniël Dekker ontvangt in de laatste uitzending van TROS MUZIEKCAFÉ van dit jaar weer een aantal bijzondere gasten:

Seraph is een Nederlandse jazzrock/fusion formatie rond Marcel Timmer en Elisa Krijgsman. Op hun nieuwe instrumentale cd staan bekende kerstliederen gearrangeerd volgens hun beproefde concept. De songs klinken als nieuw door de verrassende invalshoek van Seraph.

Thomas Berge wordt volgend jaar 16. Hij staat inmiddels al drie jaar op het podium en heeft een grote schare fans. Zijn kerst-cd bevat allemaal nieuw geschreven nummers. In de studio laat Thomas er drie horen.

TROS MUZIEKCAFÉ sluit het jaar af met een van de grootste artiesten van ons land: Rob de Nijs. Hij is een uur lang te gast met zijn hele band. Voor het eerst in zijn 40-jarige carrière heeft Rob een prachtige Nederlandstalige kerst-cd uitgebracht met nieuw en traditioneel kerstrepertoire. TROS MUZIEKCAFÉ viert ook vast zijn verjaardag (tweede kerstdag).

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/