Time : 10:47:08 AM
Date : Wednesday, December 21, 2005
Sender Name: Clinique Saint-Jean - Kliniek Sint-Jan

Kerstmis in de Kliniek Sint-Jan
Brussel, 20 december 2005

De feestdagen komen eraan, met voorop het kerstfeest. Normaal gezien een periode vol blijdschap, gezellig samenzijn en cadeautjes, maar voor mensen die gehospitaliseerd zijn, is het dikwijls een fysiek en vooral psychologisch moeilijke tijd.

Om die mensen toch een beetje te laten genieten van hun kerstavond, zorgt de Kliniek voor een speciaal feestmenu. Alle patiënten krijgen een feestelijk avondmaal: ze kunnen kiezen uit Parmaham met eendenborst , een assortiment gerookte vis of een
kaasschoteltje. We sluiten af met een bavaroisduo. Op die manier willen we proberen iedereen te laten meegenieten van de kerstsfeer. De kok begint het kerstmenu klaar te maken om 14.30u.

Uiteraard staan, verpleegkundigen, dokters en patiënten die akkoord zijn tot uw beschikking voor interviews. En de kok geeft u graag een woordje uitleg over zijn kerstmenu.

Algemeen Directeur Patrick Gérard, het hoofd van de hoteldiensten Hugo Smits en chef-kok Dirk Hoebeecke hebben dus de eer en het genoegen u uit te nodigen op zaterdag 24 december vanaf 14.30 uur in de Kliniek Sint-Jan, Kruidtuinlaan 32, 1000 Brussel.

Graag kregen wij op voorhand een seintje over Uw aanwezigheid via een telefoontje op 02/221 90 54 (van maandag tot woensdag), een fax naar 02/219 14 92 of een mailtje naar droelens@klstjan.be.

Bijlage eveneens bezchikbaar op www.pressreleases.be.

P.S. Indien u iets wil maken rond kinderen geboren in de kerstnacht, bent U welkom in de kraamkliniek.

Met vriendelijke groeten,

Dirk Roelens
Perscontact Sint-Jan

URL: http://www.clstjean.be http://www.klstjan.be
Picture: (None)
Attachments: everaets_20051221_103427_37_Att_1.pdf

Translations:

Link to Press Release - FR Link to Press Release - NL