Politie Gelderland-Midden

politieregio, arnhem, zevenaar, ede, dieren, velp, doorwerth, wageningen, nijkerk, barneveld, duiven, doesburg, westervoort, alarm, verkeer, gebiedsagent, wijkagent, politie big band, vrijwillige politie, zeden, jeugd, gebiedsmonitor, infopol, persberichten, preventie, inbraak, diefstal, geweld, rivierenland, west veluwe vallei, arnhem veluwezoom, vraag, unit, district, regio, criminaliteit, criminelen, politienieuws, nieuwsbrief, nieuws, actualiteiten


West-Veluwe Vallei

---

Wageningen - ernstig gewonde bij verkeersongeval
Publicatiedatum: 24-12-2005 13:09:22

Bij een verkeersongeval tussen een fietser en een bromfietser op de kruising van de Hollandseweg met de Nobel in Wageningen is zaterdagmiddag één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer liep vermoedelijk een slagaderlijke bloeding op en is inmiddels naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde even voor het middaguur. Over de toedracht van het ongeval is op dit moment nog niets nader bekend. Ook de identiteit van de beide betrokkenen is nog niet vastgesteld. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in. Gedurende de afhandeling van het ongeval heeft de politie de kruising afgesloten. Nader bericht volgt in de loop van de dag.


-------einde bericht-------

Dit bericht is afkomstig van:
Paul Koetsier, perspiket
Politie Gelderland-Midden
026 - 3 524 836