Politie Gelderland-Midden

politieregio, arnhem, zevenaar, ede, dieren, velp, doorwerth, wageningen, nijkerk, barneveld, duiven, doesburg, westervoort, alarm, verkeer, gebiedsagent, wijkagent, politie big band, vrijwillige politie, zeden, jeugd, gebiedsmonitor, infopol, persberichten, preventie, inbraak, diefstal, geweld, rivierenland, west veluwe vallei, arnhem veluwezoom, vraag, unit, district, regio, criminaliteit, criminelen, politienieuws, nieuwsbrief, nieuws, actualiteiten

Wageningen - ernstig gewonde bij ongeval (update)
Publicatiedatum: 24-12-2005 14:56:46

Het slachtoffer, dat zaterdagmiddag gewond raakte bij een verkeersongeval in Wageningen, is een 55-jarige fietsster uit Bennekom. De vrouw had ernstig knieletsel opgelopen en een slagaderlijke bloeding. Ze is opgenomen in het Ziekenhuis De Gelderse Vallei in Ede en verkeert voorzover bekend buiten levensgevaar. De politie is nog wel op zoek naar getuigen en twee andere betrokkenen.

Voorzover nu bekend zou het slachtoffer omstreeks kwart voor twaalf vanaf de rotonde aan de Diedenweg de Hollandseweg zijn opgereden, om even later linksaf de Nobelweg in te rijden. Daarbij heeft vermoedelijk een aanrijding plaatsgevonden met twee achteropkomende scooters. Volgens een getuige is er na het ongeval eerste hulp verleend aan het slachtoffer. Ook is er een vrouw van ongeveer 24 a 25 jaar op een scooter gezien. Deze scooter is vermoedelijk geel van kleur. Nadat de hulpverlening op gang was gekomen is die vrouw weggereden bij de plaats van het ongeval.

Getuigen
De Wageningse politie sluit niet uit dat de vrouw op de gele scooter bij het ongeval betrokken is geweest en mogelijk in paniek is doorgereden. De politie zou graag dringend in contact met haar komen. Ook een tweede vrouwelijke scooterbestuurder die bij het ongeval is gezien zou een belangrijke getuige kunnen zijn. Daarnaast wil de politie ook graag in contact komen met andere getuigen, die mogelijk meer gezien hebben. De Wageningse politie is bereikbaar via telefoon 0900-8844.


-------einde bericht-------

Dit bericht is afkomstig van:
Paul Koetsier, perspiket
Politie Gelderland-Midden
026 - 3 524 836

---