SP Tilburg


Tilburg, 24 december 2005

SP blikt terug op afgelopen vier jaren

Rond oud en nieuw komen tal van media met jaaroverzichten. De SP blikt aan het einde van 2005 terug op een periode van bijna vier jaar sinds de vorige verkiezingen: wat wilden we, wat deden we en wat bereikten we wel of niet, een onvolledig overzicht van een actieve club.

Tientallen schriftelijke vragen werden gesteld door de SP fractie. Vaak op aangeven van burgers, maar ook uit verbazing over het gevoerde beleid. Soms ook om voorstellen te lanceren, en lang niet altijd zonder succes.

De SP diende tal van eigen initiatiefvoorstellen in, de laatste enkele dagen geleden voor een zogenaamd Burgervragenuurtje. Veel van die initiatieven leidde daadwerkelijk tot andere beleid, op kortere of langere termijn. Van het recht op buitenspelen en het reserveren van 3 procent van elke bestemmingsplan voor dit doel, behoud van dansgezelschap RAZ en natuurlijk het referendum over de Heuvel.

Verschillende keren riep de SP het college ter verantwoording in spoeddebatten over bjivoorbeeld woningnood, de Hall of Fame of de Tilburgse Kunststichting.

Op de verkiezingspagina's van de SP Tilburg website www.tilburg.sp.nl zijn de meeste activiteiten van de partij kort samengevat bij elkaar gezet. Verkiezingen gaan deels over beloftes voor de komende periode, maar dat kán niet zonder verantwoording af te leggen over de afgelopen periode.

www.tilburg.sp.nl/verkiezingen/

SP eerste weg links
­
SP afdeling Tilburg, Piushaven 29, 5017 AN Tilburg T (013) 5802320 F (013) 5802318 E tilburg@sp.nl I www.tilburg.sp.nl

Tripleclick hier voor RSS nieuwsfeed


---- --