Politie Zeeland


---


O-7628-2005 Auto gestolen in Yerseke
Vanaf de Koningin Wilhelminastraat is in de nacht van vrijdag op zaterdag een personenauto gestolen.
De gestolen auto werd vanmorgen vroeg door politie Kennemerland aangetroffen op de A4 bij Nieuw Vennep. Door hen werden drie verdachten aangehouden.

O-7629-2005 Gereedschap weg na diefstal
In de nacht van vrijdag op zaterdag is er ingebroken in een bedrijfsauto die stond geparkeerd aan de Robiniahof in 's Gravenpolder.
Uit de auto werd gereedschap weggenomen. Schade bedraagt een paar duizend euro.

W-7630-2005 Vlissinger beroofd van zijn portemonnee
Een 42-jarige Vlissinger is vannacht in zijn woonplaats met geweld beroofd van zijn portemonnee.
Rond 03.45 uur liep hij over de Irislaan toen hij werd gevolgd door een viertal jongens. Toen hij ter hoogte van de Margrietenlaan liep, werd hij door één van hen aangesproken waarna hij door het groepje werd beetgepakt en werd geschopt en geslagen. De Vlissinger kwam hierdoor ten val waarna zijn portemonnee werd weggenomen. De daders, vier jongens van tussen de 16- en 18 jaar met een donkere huidskleur, liepen vervolgens weg. Het slachtoffer is naar huis gelopen waarna hij de politie belde.

W-7631-2005 Automobilist rijdt tegen lantaarnpaal
Een 23-jarige automobilist uit Vlissingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Sloeweg in Vlissingen tegen een lantaarnpaal gereden.
Ter hoogte van de kruising met Westerzicht had hij vermoedelijk de macht over het stuur verloren waardoor hij tegen een lantaarnpaal reed. Zijn auto werd rond 08.00 uur beschadigd en onbeheerd aangetroffen. Toen de Vlissinger vanmorgen door de politie werd gebeld, verklaarde hij dat het ongeval had plaatsgevonden rond 04.30 uur maar dat hij vergeten was de politie te bellen.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland