Ingezonden persbericht


In stijl overwinteren op De Majesteit

De eerste sneeuw is gevallen en de winter heerst. Maar de winter is ook een tijd voor gezelligheid, voor feestdagen en voor. stoom! Want Raderstoomboot De Majesteit blijft 's winters gewoon op stoom. Klemens en Christine Key hebben een winterprogramma vol verrassingen op hun 80 meter lange schip.

Zo is er een sfeervol Kerstarrangement op Eerste Kerstdag, zondag 25 december. De Majesteit is dan geheel in kerstsfeer gehuld en de kerstman zorgt voor een glas Champénoise en luxe hapjes. Gasten kunnen genieten van de zilte hapjes van de oesterman, een kerstmenu en bijpassende dranken. Een orkest en muzikale kerstmannen zorgen voor de muzikale omlijsting en na afloop krijgt elke bezoeker een nostalgische kerstfoto van zichzelf mee.

Een week later wordt het oude jaar uitgeluid tijdens het Oudejaarsfeest. Dan blaast de stoomfluit van De Majesteit niet alleen het oude jaar uit, maar biedt het schip ook een fantastisch uitzicht op de door het vuurwerk verlichte skyline van Rotterdam. Een aanblik om niet te missen en een goed begin van het nieuwe jaar. Gasten krijgen niet alleen de lekkerste oliebollen, maar ook een luxe buffet voorgeschoteld. Na de toast tijdens de jaarswisseling is het tijd voor de dansvloer, op de muziek van een live band.

Bovendien heeft De Majesteit in december meerdere Showboat Party's, avondvullende programma's in kerstsfeer. Tijdens een havencruise krijgen de gasten onder meer een welkomstcocktail, een gecombineerd warm en koud buffet en een dessertbuffet. De Showboat Party's worden opgeluisterd door een showorkest, mimespelers, een tafelgoochelaar, accordeonist of nostalgische fotografie.

U ziet het: overwinteren op De Majesteit is geen probleem. Bij de vertrouwde ligplaats aan de Maasboulevard kunt u inschepen voor een gezellige en stijlvolle wintermaand. Meer weten? Bel ons op telefoon 010-414 67 44 of kijk op www.raderstoomboot.nl.


---



Ingezonden persbericht