Ingezonden persbericht


persbericht

Sportiom 's-hertogenbosch ook eerste kerstdag en nieuwjaarsdag geopend

Het multifunctionele sportcentrum is de gehele kerstvakantie open

's-Hertogenbosch, dinsdag 29 november 2005 - Sportiom, hét multifunctionele sportcentrum van 's-Hertogenbosch, is tijdens de kerstvakantie dagelijks geopend. Voor het eerst kunnen bezoekers ook op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag genieten van de vele faciliteiten die Sportiom biedt. Ze kunnen bijvoorbeeld schaatsen op schaatssensatie Arctic Harbor en de Kerstman ontmoeten. Ook kan er gezwommen worden in subtropisch zwembad Paradise Bay.

Eerste kerstdag en nieuwjaarsdag geopend

Sportiom 's-Hertogenbosch is tijdens de kerstvakantie op alle dagen te bezoeken. Voorgaande jaren was het sportcentrum op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten. Dit jaar wil Sportiom bezoekers echter nog meer kans geven het multifunctionele sportcentrum te bezoeken. Op schaatssensatie Arctic Harbor kunnen bezoekers een schaatstocht maken terwijl ze zich op de Noordpool wanen. Ze schaatsen door ijzige grotten en langs bevroren heuvels. Tevens kunnen ze een kijkje nemen in de residentie van de Kerstman en de gulle gever misschien zelfs ontmoeten. In het subtropisch zwembad Paradise Bay, zwemmen bezoekers rond een vulkaan op Hawaï.

Sportiom is multifunctioneel

Sportiom is hét meest complete sportcentrum van 's-Hertogenbosch en omgeving. In dit 22.000 m2 tellende sport- en vrijetijdscentrum is een unieke combinatie te vinden van schaatsbanen, zwembaden, een sporthal, een hypermoderne fitnessafdeling met sauna, squashbanen en diverse horecagelegenheden. Sportiom heeft diverse zwembaden. Naast het subtropisch zwemparadijs met Hawaïaanse sferen, zijn er een 25 meter bad en speciale doelgroepbaden. Uniek is ook de schaatsbaan die er uitziet als een dichtgevroren poolhaven. Op deze ijsbaan kan de bezoeker door grotten en over een heuvel schaatsen. Sportiom biedt tevens diverse lessen voor bijna iedere doelgroep in aquasporten, schaatsen, fitness en bewegen.

Voor meer informatie over Sportiom 's-Hertogenbosch kunt u bellen met: 073-6464646 / 073-6464680. Ook kunt u een kijkje nemen op www.sportiom.nl.


---

Noot voor de redactie (