Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
8 december 2005

Vier dít jaar Kerst in Ooit!

Kerstshow in Land van Ooit

Het Land van Ooit nodigt u dít jaar van harte uit de Kerstdagen in warm gezelschap van de Ooiters te vieren, want op 25, 26, 27, 28 én 29 december presenteert Het Land van Ooit de kerstvoorstelling: KERSTSHOW in OOIT!

Beleef een Ooitse Kerst dit jaar.compleet met Kerstlekkernijen, Kerstliedjes en de Kerstman!

Na een warm onthaal wordt u uitgenodigd in het aangrenzende Kersttheater voor de voorstelling KERSTSHOW in OOIT! Een sprankelende, muzikale en betoverende familieshow waarin Ooiters als Kloontje het Reuzenkind, Ridder Graniet-Sterker-Dan-Ik-Kan-Niet en Sap de Aardwortel schitteren.

De voorstelling duurt een uur (zonder pauze) en na afloop kunt u de Ooiters uit de show een handje geven en samen met hen op de foto gaan! Het is tevens mogelijk om na de voorstelling te genieten van een heerlijke Kerstdis. Prijzen zijn vanaf E 14,95 (alleen de voorstelling) en E 29,95 (voorstelling inclusief Kerstdis) per Anderlander.

Belangrijk!
Dit showprogramma is speciaal voor de Kerst en vindt uitsluitend plaats in de Koningssael en het speciaal ingerichte Kersttheater. Entree tot andere locaties in Het Land van Ooit is niet mogelijk Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht op www.kerst.ooit.nl.

Tot Ooit!

Aan de redactie:
Voor meer informatie over de KERSTSHOW in OOIT! kunt u terecht bij Edwin van Boggelen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Het Land van Ooit. E-mail: e.v.boggelen@ooit.nl. Telefoon: 0416 - 377 775
| |
---- --