Gemeente Enschede

Bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner in het Ledeboerpark gesloten tijdens de feestdagen

vrijdag 16-12-2005

De afdeling NatuurEducatie van de gemeente Enschede en het gemeentelijk bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner in het Ledeboerpark te Enschede zijn gesloten van zondag 25 december t/m zondag 1 januari 2006.

Op zondag 1 januari wordt een uitzondering gemaakt voor de Enschedese midwinterhoornblazers.
Zij blazen hun midwinterhoorns op zondag 1 januari bij de waterput achter het bezoekerscentrum van 14.00 - 15.00 uur. Tijdens deze demonstratie is het bezoekerscentrum geopend.
Omdat er na Driekoningen (6 januari) traditioneel niet meer op de midwinterhoorn mag worden geblazen, is dit tevens de laatste keer dat de midwinterhoornblazers een demonstratie geven in bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner.

Openingstijden en meer informatie
Het gemeentelijk bezoekerscentrum is bereikbaar via de ingang (met de adelaars) van het Abraham Ledeboerpark aan de Hengelosestraat te Enschede. Na 300 meter ligt aan de rechterkant bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 16.00 uur en op zondag van 11.00 - 17.00 uur (november t/m februari 11.00 - 16.00 uur). Op zaterdag en op feestdagen is het bezoekerscentrum gesloten.De toegang is gratis.


---