Ingezonden persbericht


Outblast knalt The Livingroom de kerts door

Na het ongekende succes van "HARDCORE MANIA the 1st", waar 's werelds bekendste vrouwelijk hardcore Dj Korsakoff draaide, presenteert The livingroom op eerste kerstdag haar nieuwe naam en opvolger van dit feest genaamd HARDCORE NRG. Deze naam zal ook in het nieuwe jaar voor veel bekende hardcore Dj's gaan zorgen in The Livingroom.

De locatie, die gelegen is in het centrum van Oosterhout, heeft in haar nog korte bestaan diverse geslaagde feestjes achter de rug, en het is al weer tijd voor een nieuw spetterend feest.

Na ontelbare verzoeken vanuit het uitgaanspubliek in Oosterhout en omstreken om nog dit jaar de opvolger van hardcore mania te presenteren is besloten om op zondag 25 december de deuren extra te openen voor haar publiek. Hiervoor is gezocht na de juiste opvolger voor Korsakoff en al snel kwam de wel bekende naam DJ OUTBLAST tevoorschijn. DJ OUTBLAST die de laatste tijd op alle grote evenementen draait was al snel bereidt om een extra lange set weg te geven op die dag.

Naast hem zullen er nog meer dj's uit deze scène draaien zoals upcoming talent Dj Wisdom die op hardcore mania the 1st zijn eerste succesvolle optreden had in the Livingroom. Ook zal Tha Lizard niet ontbreken, dit is de resident van The Livingroom op de hardcore en early rave feesten zoals The Beginning, waarvan de volgende editie in februari gegeven gaat worden.

The Livingroom is 25 december geopend van 21:00 tot 02:00 uur. Aangezien er bij Korsakoff toch nog enkele mensen waren die te laat waren omdat de locatie al uitverkocht was is er besloten deze keer een voorverkoop te houden vanuit de locatie. Dit om de echte fans een geslaagde avond te kunnen garanderen. De toegangsbewijzen kosten in de pré-sale 10 euro en aan de deur 12,50 euro. Om mensen van buiten af ook te kunnen voorzien van een toegangsbewijs is er de mogelijkheid kaarten te reserveren via info@livingrm.nl, deze toegangsbewijzen dienen wel uiterlijk 1 uur voor aanvang van het feest te worden opgehaald.

The Livingroom
Klappeijstraat 13a
4901 HD

Oosterhout NB

http://www.livingrm.nl


---- --