Gemeente Eindhoven

witruimte
Persbericht 8 december 2005

Voorverkoop wintershows Kids On Ice van start

IJssportcentrum Eindhoven houdt van 26 december t/m 1 januari de tweede editie van de Winterwonderland Week. Onderdeel van deze week zijn de wintershows van Kids On Ice op dinsdag 27 en woensdag 28 december. Kaarten voor de shows van Kids On Ice kunnen vanaf nu gekocht worden aan de kassa van het ijssportcentrum.

Wintershow
Kids On Ice is de grootste kinderijsshow van Europa. Aan de wintershow doen honderd kinderen mee in de leeftijd van 4 t/m 20 jaar. Tijdens de sfeervolle wintershows, beide dagen van 19.30 tot 21.30 uur, nemen de 'kids' de toeschouwer mee in een wervelende show vol romantiek, vertedering en nostalgie. De shows staan geheel in het teken van de gezellige dagen rondom kerst en nieuwjaar.

Kaartverkoop
Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de beide wintershows. Toegangskaarten kosten .⬠7,50 en zijn gedurende de normale openingstijden van IJssportcentrum Eindhoven te koop aan de kassa van het ijssportcentrum aan de Antoon Coolenlaan 3 in Eindhoven, telefoonnummer 040-238 12 00.

Winterwonderland Week
De shows van Kids On Ice zijn onderdeel van de Winterwonderland Week in IJssportcentrum Eindhoven. Tijdens deze week kunnen bezoekers genieten van de echte kerst-wintersfeer met dennenbomen, koek en zopie, warme wafels en uiteraard ijspret voor jong en oud.

Dagelijks zijn er ook activiteiten zoals familieschaatsen, schaatsclinics en -lessen. Verder is er op donderdagavond een gratis lampionnentocht voor kinderen t/m 12 jaar en hun begeleiders. En op vrijdagavond organiseert het ijssportcentrum een Eindejaars Disco On Ice.

Voor meer informatie over de Winterwonderland Week kunt u kijken op www.ijssportcentrum.nl.
contactgegevens

Bezoekadres:

Stadskantoor
Stadhuisplein 10
tel. 040-238 92 22

Postadres:

Postbus 90150,
5600 RB, Eindhoven

Klanten-
ContactCentrum

tel. 040-238 60 00
Of stuur een e-mail.
functies

(c) 2005 Gemeente Eindhoven