Gemeente Haaren



* Openingstijden gemeentehuis kerst en nieuwjaar

In verband met kerstmis zal op maandag 26 december het gemeentehuis gesloten zijn.
In verband met nieuwjaarsviering van het personeel zal het gemeentehuis op 2 januari pas om 10.00 uur voor het publiek geopend zijn.

Naar boven


* Afvalkalender 2006

In de maand december zal bij alle inwoners van de gemeente Haaren de afvalkalender 2006 worden bezorgd. In deze kalender kunt u ondermeer zien wanneer u uw afvalcontainer kunt aanbieden en wat de openingstijden van de milieustraten zijn. Wanneer u begin januari 2006 de kalender nog niet heeft ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de gemeente. De afvalkalender zal dan alsnog bij u worden bezorgd.

Naar boven


* Grof afval aan huis ophalen

Op vrijdag 30 december wordt er een inzamelronde gereden om grof huishoudelijk afval aan huis op te halen.
Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u tot en met donderdag 22 december een telefonische afspraak hiertoe maken.

U dient hiervoor contact op te nemen met mevr. M. de Beer of de heer P. Peters, bereikbaar onder (0411)-627282.

De voorrijkosten bedragen 20,00 per adres. Het tarief voor het afval dat wordt opgehaald is gelijk aan het tarief van grof huishoudelijk afval op de milieustraat ( 20,00 per m3). Voor Wit- en Bruingoed betaalt u alleen de voorijkosten. Gevaarlijk afval mag niet door de medewerkers van de gemeente Haaren worden meegenomen. Betaling dient contant plaats te vinden.

Naar boven


* Tijdelijke verwijdering textielcontainers

Om overlast / brandstichting tijdens nieuwjaar te voorkomen, zullen de textielcontainers te Haaren en Helvoirt tijdelijk worden weggehaald. Gedurende de periode van dinsdag 27 december 2005 tot donderdag 5 januari 2006 zullen de textielcontainers hierdoor niet bereikbaar zijn. Indien u vragen heeft dan kunt u contact opnemen met de heer P. Peters, bereikbaar onder (0411)-627267.

Naar boven