Ingezonden persbericht


Ouderwetse gezelligheid tijdens Kerstvakantie bij Hemelrijk

Nog even en de Kerstvakantie staat alweer voor de deur. Dat je jezelf niet hoeft te vervelen tijdens deze vakantie is zeker, want bij BillyBird Park Hemelrijk is het ouderwets genieten geblazen! Zo kun je er een ritje maken in een huifkar, koekjes versieren, buttons maken, leuke voorstellingen beleven en nog veel meer!

Het feest gaat bij Hemelrijk gewoon door tussen Kerst en Nieuwjaar en begint al bij de Receptie. Daar wacht BillyBird je van 26 t/m 30 december iedere dag op in een echte huifkar, om je enkele minuten later weer veilig af te zetten voor Zeeroversland.

De grote, nostalgische kerststal in Zeeroversland maakt het feestgevoel compleet. Een gezellig en betoverend kerstlandschap voor onze piraten, waar lekker geklommen, geklauterd en gesprongen kan worden. De heerlijke geur van vers gebakken decemberkoekjes leid je vanzelf naar de speciale koekjeskraam, waar je koekjes kunt versieren. Alsof je van al dat spelen nog niet moe genoeg bent, kun je in Zeeroversland ook nog je eigen button maken!

Poppentheater
Naast deze speciale activiteiten is er in de Kerstvakantie (m.u.v. zaterdagen) ook iedere dag een poppentheatervoorstelling. Het winterverhaal heet dit keer 'Wintersport' en gaat over kabouter Kruikje die samen met Konijn wil gaan skiën. De enige plek waar dat kan in het bos is op de Karbonkelberg. Maar daar woont ook het Trollenvrouwtje Karbonkel en zij is wel een beetje eng... Kom snel bij Hemelrijk kijken hoe dat af gaat lopen!

De BillyBird Kindershow is in de winterperiode ook weer terug bij Hemelrijk met iedere maand een nieuwe show. Van november tot Pasen vertellen de piraten Kattekwaad en Kaatje iedere zondag om 13.00 uur in Zeeroversland weer een sterk verhaal. Mis 'm niet!

BILLYBIRD PARK HEMELRIJK
BillyBird Park Hemelrijk beschikt naast de ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis ook over de uitgestrekte Outback Valley, een knus Poppentheater, een Verkeersspeeltuin en een prachtig strandbad. In de Outback Valley vindt men een spannend touwenparcours, een bootjesglijbaan, bungee-trampolines én onze nieuwste attractie: de overweldigende klimberg Hemelaya. BillyBird Park Hemelrijk biedt jaarlijks ruim 300.000 bezoekers binnen én buiten plezier. Het park is te vinden aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel. Hemelrijk is 363 dagen per jaar vanaf 10.00 uur geopend, alleen op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is het park gesloten. Alle activiteiten en shows zijn inbegrepen bij de all-in toegangsprijs van ¤ 6,95 p.p., abonnementhouders en kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang. Raadpleeg

Ingezonden persbericht