Lekstroom 14.45 uur

Utrecht, 26-12-2005 o Nieuwsberichten district Lekstroom

Alcohol
NIEUWEGEIN De politie heeft vrijdag omstreeks 23.30 uur een automobilist op de Binnenwal aangehouden die na een alcoholtest met 410 ugl in zijn lichaam bleek rond te rijden.

Vechtpartij
VIANEN Bij een horecagelegenheid aan de Prins Bernhardstraat vond zondag rond 23.45 uur een vechtpartij plaats tussen zon 30 personen. Toen de politie ter plaatse kalmeerde de boel en bleek het te zijn begonnen met een woordenwisseling waarvan de aanleiding niet bekend is.

Auto te water
NIEUWEGEIN Op zaterdag 24 december is rond 12.00 uur op de Overeindseweg een auto te water geraakt in het Amsterdam Rijnkanaal. De inzittenden (een 27-jarige man uit Vianen, een 19-jarige vrouw uit Vianen en een 0-jarig meisje uit Vianen) konden door de brandweer uit de auto worden gehaald en voor controle naar het ziekenhuis worden vervoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Gewapende overval
HOUTEN Vrijdagavond 23 december vond omstreeks 20.45 uur een overval in een supermarkt aan Standerdmolen plaats. Na sluitingstijd werd een medewerker door vier personen met een vuurwapengelijkend voorwerp bedreigd en gedwongen hen toegang tot het pand en de kluis te verschaffen. De onbekende mannen zijn vervolgens met een onbekend bedrag verdwenen. Het betrof een groep van tussen de 17 en 20 jaar in de lengte van 170 tot 175 meter lang. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met het politiedistrict Lekstroom via telefoonnummer 0900 8844.