Ingezonden persbericht

Matige belangstelling voor nieuwe regelgeving

NEDERASSELT, 20051226 -- Nederasselt, 26 december 2005. Een overvloed aan nieuwe maatregelen komt in 2006 over ons heen op het gebied van personeel en salaris. Denkt u daarbij aan de auto van de zaak, WIA, Levensloop, gewijzigde pensioen- en vutregelingen, loonbelasting en loonaangifte 2006. Roel van Winssen, werkzaam als Manager Salarisadministratie bij P&O Dienstverlener DA&A Driessen uit Helmond, heeft daarom de website www.PersoneelenSalaris.nl opgezet. In de afgelopen weken is www.PersoneelenSalaris.nl meer dan 17.000 keer bezocht.


"17.000 bezoeken is volgens mij best veel voor een website die nog geen 2 maanden bestaat. Toch had ik er gaandeweg meer verwacht", aldus Van Winssen. "De meest actuele informatie vinden is namelijk allerminst eenvoudig. Ik kan me daarom haast niet voorstellen dat de ruim 300.000 werkgevers al goed op de hoogte zijn van alle veranderingen per 1 januari 2006. Over een paar weken moet er echter wel een correcte salarisstrook liggen en dat is er niet makkelijker op geworden."

"Het stoort me mateloos dat de berichtgeving daarover zo gefragmenteerd op Internet te vinden is, daarom heb ik www.PersoneelenSalaris.nl opgezet." Op de website van Van Winssen is informatie terug te vinden over onder meer; auto van de zaak, WIA, Levensloopreglement, gewijzigde pensioen- en vutregelingen, loonbelasting en loonaangifte 2006. Ook staan er enkele rekenmodules op zodat de salarisstrook van 2006 kan worden nagerekend. "Als ik kijk naar bezoekersaantallen dan lijkt het haast wel of het nog nauwelijks leeft terwijl de gevolgen enorm zullen zijn!"




Roel van Winssen