Anp photo

Nieuwe Website ANP Photo online!

Rijswijk - Zaterdag j.l. is de compleet vernieuwde website: www.anp-photo.com online gegaan. Met de komst van de nieuwe website is het zoeken en bestellen van foto's voor de professionele beeldgebruiker nog eenvoudiger geworden.
De site is speciaal voor ANP Photo gebouwd door Imedia in Delft. Imedia specialiseert zich al jaren in het digitaal beheren en uitleveren van beelden.

Naast de omvangrijke dagelijkse fotografie voor de kranten heeft ANP Photo in een korte tijd een belangrijke positie ingenomen binnen de internationale fotomarkt. In een markt waarin het digitale aanbod aanmerkelijk harder groeit dan de vraag, is een State of the Art beeldbank cruciaal. www.anp-photo.com kan daarnaast ook makkelijker inspelen op de toenemende vraag naar beelden door de nieuwssites.

ANP Photo wil met de nieuwe website zijn gebruikers voorzien van een snellere en gebruiksvriendelijkere service. Daarnaast staat nu al het beeldmateriaal van het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) on line beschikbaar in een beeldbank. Inmiddels is de beeldbank uitgebreid met tienduizenden foto's en telt het archief meer dan 2,1 miljoen beelden.

Alle historische fotografie is ook te bekijken op www.anpfotoarchief.nl. Recentere foto's van ANP Photo kunnen door particulieren worden nabesteld via www.jouwanpfoto.nl.

ANP Photo is te bereiken op 070 4141111. Email: fotoverkoop@anp.nl.
---