Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District NW-Veluwe

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE

27 december 2005

't Harde - Auto weg bij inbraak bedrijf Bij een bedrijf aan de Graaf Reinoldweg werd in de nacht van zondag op maandag (26/12) ingebroken. Men wist het bedrijf binnen te komen door een deur te forceren. Uit het pand werden een mobiele telefoon, een onbekend geldbedrag en autosleutels weggenomen. Met de sleutels werd een groene Volkswagen Transporter met kenteken ZD-LN-91 weggenomen. De politie is een onderzoek gestart.

Oldebroek - Twee gewonden bij aanrijding

De politie stelt een onderzoek in naar een aanrijding op de Ottenweg. Hierbij raakten maandagavond (26/12) rond 20.00 uur een 45-jarige automobilist uit Wezep en een 23-jarige automobilist, eveneens uit Wezep, gewond. In een flauwe bocht botsten de twee frontaal op elkaar. De 45-jarige raakte bekneld en moest door de brandweer bevrijd worden. Hij werd met ernstige verwondingen met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De 23-jarige had een pijnlijke heup en werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Daar werd een bloedproef afgenomen, omdat hij alcohol had gedronken. Naar de toedracht van het ongeval stelt de politie een onderzoek in.

Wapenveld - Politie houdt baldadige jongeren aan

Agenten hebben afgelopen nacht (27/12) rond 04.05 uur zeven jongeren uit Hattem in de leeftijd van 15 tot 18 jaar aangehouden. Beveiligingsmedewerkers zagen dat de jongeren op de Groteweg witte bermpaaltjes op de weg gooiden. De beveiligers waarschuwden de politie. De jongeren konden ter hoogte van de Bentinckamp worden aangehouden. Zij gaven toe de paaltjes op de weg gegooid te hebben. De politie maakt proces-verbaal op wegens baldadigheid.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Anton de Ronde 055 - 548 60 52 Bert Top 055 - 548 60 58 ---- --