Persberichten dinsdag 27 december

's-Hertogenbosch, 27-12-2005

Met een slok op tegen een boom

Overloon Een 28-jarige automobilist uit Venray is in de nacht van maandag op dinsdag aangehouden op de Venrayseweg in Overloon. Hij was betrokken bij een eenzijdig ongeval op de Venrayseweg. Hij verloor de macht over het stuur kwam tegen een boom tot stilstand. Controle wees uit dat hij te diep in het glaasje gekeken had. De man is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Jongen gooit voorwerp naar politiebus

s-Hertogenbosch De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 27-jarige inwoner van Rosmalen aangehouden op de Torenstraat in s-Hertogenbosch. De man wordt er van verdacht een voorwerp tegen een politiebus gegooid te hebben. De verdachte ontkent dit echter. Hij is naar verhoor met een proces-verbaal naar huis gestuurd.

Verdachte van mishandeling aangehouden

s-Hertogenbosch De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 19-jarige Bosschenaar aangehouden op de Sint Janshof in zijn woonplaats. Hij wordt er van verdacht een 19-jarige plaatsgenoot geslagen te hebben. Het slachtoffer raakte daarbij gewond en moest worden onderzocht in het ziekenhuis. Wat de precieze reden was voor de mishandeling is niet duidelijk. De verdachte is na verhoor in vrijheid gesteld en met een proces-verbaal naar huis gestuurd.

Mishandeling

s-Hertogenbosch Een 24-jarige inwoner van Vught is in de nacht van maandag op dinsdag aangehouden op de Oude Dieze in s-Hertogenbosch. Hij wordt er van verdacht een leeftijdgenoot uit Maastricht mishandeld te hebben. Het slachtoffer liep daarbij een wond in het gezicht op en moest zich laten behandelen in het ziekenhuis. De Vughtenaar is naar verhoor naar huis gestuurd met een proces-verbaal. Vermoedelijk was er onenigheid over een taxi die beiden wilden hebben.

Een borrel te veel

Boxtel Een 31-jarige automobilist uit Boxtel bleek in de nacht van maandag op dinsdag een borrel te veel gedronken te hebben. Hij werd aangehouden op de Eindhovenseweg in zijn woonplaats. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod.

Jongens gooien bouwhek om

Uden De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag twee inwoners van Uden, 22 en 18 jaar oud, aangehouden op de Markt in hun woonplaats. Ze hadden bouwhekken om gegooid. De twee kregen een proces-verbaal voor baldadigheid.

Bromfietsers gewond

Haarsteeg Een 16-jarige bromfietser uit Vlijmen en zijn 15-jarige passagier uit Haarsteeg zijn in de nacht van maandag op dinsdag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Mommersteeg in Haarsteeg. De bromfietser raakt vermoedelijk de macht over het stuur kwijt en ze kwamen ten val. De bestuurder raakte gewond aan zijn gezicht en moest worden onderzocht in het ziekenhuis. De passagier liep schaafwonden op.

Mogelijke brandstichting in schuur

Den Dungen In een schuur aan de JHR van Rijckevorselstraat in Den Dungen is maandagavond omstreeks 22.40 uur mogelijk brand gesticht. De 44-jarige bewoonster kon de brand snel blussen, waardoor de schade beperkt bleef. De politie onderzoekt de zaak.