Politie Zeeland


---


O-7658-2005 Inbraak in woning
Afgelopen weekend is ingebroken in een woning aan de C. Frankenstraat in Oud Vossemeer.
De gehele woning is doorzocht maar de bewoners missen geen goederen.

W-7659-2005 Woning vol rook
Eren bewoner van een woning aan de Ribesstraat in Vlissingen trof vanmiddag toen hij thuiskwam rond 13.30 uur zijn woning vol met rook aan.
Hij was weggegaan en had vergeten de kaarsen uit te doen.
Na onderzoek van de brandweer en het ventileren van de woning bleek dat er een kaars op de t.v. was gaan smeulen, met als gevolg dat de hele woonkamer onder de roet en rook kwam te staan.

W-7660-2005 Vernielingen op schoolplein
Vandalen hebben tussen zondag 14.00 uur en maandag 14.00 uur vernielingen aangericht op het schoolplein van een school in Domburg.
De houten omheining en 3 plantenbakken zijn vernield en diverse palen zijn uit de grond getrokken en her en der op het schoolplein gegooid.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.