Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag 19 november 2005

TotallyKidz kinderconcert in Gennep zoekt jonge talenten!

Dinsdag 27 december 2005 om 13.30 uur zal de eerste TotallyKidz Talentenjacht worden gehouden in Partycentrum Pice Mare te Gennep. Artiesten als D-Ground, Party's'cool, Luuk en Rachel zullen naast de geselecteerde talenten hun opwachting maken.

Het TotallyKidz Kinderconcert is een twee uur durend interactief kinderconcert gepresenteerd door Luuk Wessels. Waarvoor zang- en danstalenten tot 16 jaar zich via www.totallykidz.nl kunnen opgeven.De 6 Kandidaten strijden om die felbegeerde eerste plaats. De winnaar mag daarnaast op 5 april optreden samen met een TotallyKidz artiest, tijdens het grote benefiet TotallyKidzevent in de Dr.Anton Philipszaal in Den Haag. Waar artiesten als Elize, Topstars, Tess, Dewi, My5, 4AM en Party's' cool zullen optreden.

Ieder kind heeft talent! Dat is het motto van TotallyKidz. Helaas zijn de mogelijkheden om je talenten te kunnen tonen en te ontwikkelen vaak zeer beperkt. Daarom heeft TotallyKidz het concept voor de Talentenjacht geschreven, met als hoofddoel een leuke middag te creëren met als bijkomend doel kinderen een kans te geven hun talenten te ontdekken en te vertonen aan een groot publiek. De Jury van deze voorronde weet daar alles van; zo kennen we Anno van D-Ground van het populaire tv programma Popstars The Rivals en de groep Men2B en zat Rachel in de popgroep K-Otic , ontstaan uit het tv programma Starmaker .

Kaarten voor dit TotallyKidz Kinderconcert kosten ¤ 5,00 en zijn te reserveren via info@totallykidz.nl of te koop bij PartyCentrum Pica Mare en Foto Video Ben in Gennep.

Kun jij goed zingen, dansen, playbacken of heb je net als Tess, winnares van het Junior Songfestival 2005, zelf een liedje geschreven en wil je dat samen met haar, Elize of een andere Totallykidz artiest zingen? Dan is dit de kans om je droom uit te laten komen. Wil je meedoen aan de Totallykidztalentenjacht? Geef je dan nu op via www.totallykidz.nl of stuur een e-mail naar info@totallykidz.nl. Vermeld daarin je naam, adres, leeftijd ( max 16 jaar), telefoonnummer, foto en wat je wil doen bij de talentenjacht. Wie weet sta jij straks bij de voorrondes van de Totallykidztalenjachten en strijd je om die felbegeerde eerste plaats en win je een optreden op 5 april 2006 in de Dr. Anton Philipszaal in Den Haag, samen met o.a. Elize, Topstars, Party's'cool, My5, 4-AM, Dewi en Tess.

---