Stad Utrecht, 09.15 uur

Utrecht, 27-12-2005 o Nieuwsberichten districten stad Utrecht

Aangehouden voor geluidsoverlast

UTRECHT - De politie heeft met de aanhouding van zeven personen op tweede kerstdag een einde gemaakt aan geluidsoverlast op de Maria van Hongarijendreef.

Meerdere malen werd maandagavond naar de politie gebeld omdat in een woning aan de Maria van Hongarijedreef mensen voor veel geluidsoverlast zorgen en met vuurwerk aan het gooien waren. Op het opgegeven adres trof de politie omstreeks 00.45 uur een aantal personen aan die na waarschuwingen gewoon doorgingen met lawaai maken. Uiteindelijk besloot de politie een einde aan de overlast te maken en hield vijf mannen en twee vrouwen aan. Hierna keerde de rust terug.

Bestuurder onder invloed

UTRECHT Maandagmiddag heeft de politie een man aangehouden die onder invloed van alcohol een verkeersovertreding maakte.

Omstreeks 16.45 uur zagen agenten tijdens de surveillance een bestuurder een gesloten verklaring ter hoogte van het Zandpad negeren. De man kreeg een stopteken en moest een blaastest afleggen. Hieruit bleek dat hij te veel gedronken had. Op het bureau wees de ademanalyse 375 ug/l uit. Met een proces-verbaal en een rijverbod van drie uur werd hij naar huis gestuurd.