Politie Zeeland


---

Z-7647-2005 Tegen hoofd geschopt
Een 22-jarige man uit Sluis is gisteravond rond 18.15 uur tegen zijn hoofd geschopt door een, vage, bekende van hem.
De man stak, in de Dorpsstraat in Breskens, de weg over toen hij de kennis zag lopen. Hij schonk er verder geen aandacht aan en liep door. Ineens voelde hij een trap tegen zijn hoofd aan. De man heeft hierdoor een buil en een pijnlijk hoofd opgelopen. De reden voor de schop is niet bekend.

W-7648-2005 Vuurwerk door brievenbus
Omstreeks 23.10 uur gisteravond hebben onbekenden een stuk zwaar vuurwerk door de brievenbus van een woning aan de Bonenburg gegooid.
Het binnenwerk van de brievenbus schoot, door de klap, uit de deur en knalde met grote kracht tegen de tussendeur naar de woonkamer. De bewoners hadden geluk dat de tussendeur gesloten was. Was dit niet het geval geweest dan waren er mogelijk gewonden gevallen. De politie onderzoekt de zaak.

O-7649-2005 Inbraak in bedrijf
Gisterochten rond 11.00 uur is ontdekt dat er was ingebroken in een bedrijf aan de Korringaweg in Yerseke.
De dader(s) is/zijn het pand binnengekomen door een raam te forceren. Uit het pand is computerapparatuur weggehaald.

W-7650-2005 Ruiten vernield
Bij een woning aan de Reigerstraat in Middelburg zijn drie ruiten vernield.
De vernieling heeft vannacht rond 02.00 uur plaatsgevonden. Een schadebedrag is nog niet bekend.

Z-7651-2005 Aangehouden wegens vernieling
Twee 20-jarige jongens (een uit Terneuzen en een uit Tilburg) zijn vanmorgen rond 06.10 uur aangehouden wegens de vernieling van een fiets.
De jongens werden op heterdaad betrapt toen ze op de fiets stonden te springen. De jongens zijn meegenomen naar het politiebureau en zitten daar nog vast in afwachting van hun verhoor.

O-7652-2005 Inbraak in vakantiewoning
Tussen maandag 5 december en maandag 26 december 15.00 uur werd er ingebroken in een vakantiewoning aan de Bosweg in Burgh Haamstede.
Een verrekijker en een stereoinstallatie zijn weggenomen uit de woning. Door een raam te forceren is/zijn de dader(s) de woning binnengekomen. Een schadebedrag is nog niet bekend.

O-7653-2005 Inbraak in woning
In de Hoendervogellaan in Heinkenszand is gisteren tussen 16.00 en 21.15 uur ingebroken.
De inbreker(s) is/zijn de woning binnengekomen door een raam te forceren. Uit de woning zijn sieraden en geld meegenomen. Een schadebedrag is nog niet bekend.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland