Binnensticht 09.45 uur

Utrecht, 27-12-2005 o Nieuwsberichten district Binnensticht

Autoinbreker aangehouden

ZEIST- Op dinsdagochtend werd een man aangehouden nadat hij had ingebroken in een auto. Omstreeks 02.40 uur kreeg de politie de melding dat er zou worden ingebroken en een auto aan de Nijenheim. Agenten gingen ter plaatse en troffen in de omgeving een 20-jarige man uit Doesburg aan. Bij het aanspreken van de man viel een autoradio uit zijn zak. Hij werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. Mogelijk had hij eerder gepoogd in te breken in een woning aan de Nijenheim. De man, overigens een veelpleger, werd ingesloten voor verhoor.

Lastig vallen

ZEIST- Op donderdag 22 december 2005 werd een vrouw lastig gevallen door onbekend gebleven mannen. Omstreeks 14.30 uur liep de 22-jarige vrouw uit Zeist o over de Reenenweg. Uit tegenovergestelde richting kwamen twee mannen lopen. Een van die mannen begon de vrouw lastig te vallen. Hij sloeg een arm om haar heen en toen de vrouw de man wegduwde kreeg zij een klap in het gezicht van hem. Deze man, ongeveer
1.70 lang, rond gezicht, blond haar met stekeltjes en twee littekens bij zijn mond, schold de vrouw ook uit. De vrouw rende vervolgens hard weg. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Binnensticht; 0900-8844.