Ingezonden persbericht


Persbericht ­ 19 december 2005

Unieke Game Boy Micro te winnen tijdens GV SSBM Tournament 2005

Utrecht, 19 december 2005 ­ Nintendo stelt de Game Boy Micro Famicom Edition beschikbaar voor het Super Smash Brothers Melee (SSBM) toernooi tijdens de GameVillage Christmas Party op woensdag 28 december. De Game Boy Micro Famicom Edition is alleen verkrijgbaar in Japan. Het enige exemplaar van Nintendo Benelux zal nu gaan naar de winnaar van het SSBM toernooi georganiseerd door GameVillage.

De Game Boy Micro is op 4 november in Europa gelanceerd. Deze stijlvolle console is kleiner dan een mobiele telefoon en biedt net zoveel fun als de Game Boy Advance. Hij is er in vier kleuren: zilver, groen, blauw en roze.

Super Smash Brothers Melee voor de GameCube console is in 2002 uitgebracht, maar geniet nog steeds grote bekendheid met toernooien die over de hele wereld worden georganiseerd. Voor de deelnemers aan het GV SSBM Tournament 2005 staan naast de geweldige prijs van Nintendo nog een aantal andere leuke prijzen klaar, beschikbaar gesteld door gamecafé The Gamesyndicate (TGS) in Rotterdam:


1e prijs: naast de Game Boy Micro Famicom Edition ook de Trustmaster FOX2 pro joystick, Roller Coaster Tycoon III en twee volle stempelkaarten gelijkwaardig aan 4 uur gratis gamen bij TGS
2e prijs - Trustmaster FOX2 pro joystick en Roller Coaster Tycoon II
3e prijs - Trustmaster FOX2 pro joystick

Andere toernooien die tijdens de GameVillage Christmas Party worden gehouden worden aangekondigd in de speciale forums die opgezet zijn voor de party ( http://www.gamevillage.nl/forumdisplay.php?f=624 ).

De GameVillage Christmas Party wordt gehouden van 11:00 uur in de ochtend tot 17:00 uur in de middag in gamecafé The Gamesyndicate in Rotterdam. Tijdens de party zullen de Nederlandse en Vlaamse gamers worden getracteerd op o.a. de nieuwste games die gespeeld kunnen worden op PC, Playstation 2 en Xbox 360. Naast vrij gamen kan er de gehele dag ook worden deelgenomen aan toernooien die georganiseerd worden door de diverse Community Forums van GameVillage. Winnaars van de toernooien kunnen rekenen op prachtige prijzen!

Meer informatie over de GameVillage Christmas Party en over mogelijkheden om je in te schrijven is te vinden op http://www.gamevillage.nl/gv.party.html

OVER GAMEVILLAGE
GameVillage is een website over computer- en consolespellen voor iedereen. Jong, oud, man en vrouw, iedereen kan er terecht die ook maar iets met games te maken heeft. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er ook anderen die dezelfde interesses hebben. De website is makkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele community forums. Je kunt er niet alleen discussieren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spellen en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je gratis registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere 80.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php

===========================================
Noot voor de redactie,