Politie Rotterdam Rijnmond

Uitgave dinsdag 27 december 2005

* VERDACHTE AANGEHOUDEN IN DRIEVOUDIGE MOORDZAAK SCHIEDAMSESINGEL

In het onderzoek van de Regionale Recherche Dienst van de politie Rotterdam - Rijnmond naar de daders van de drievoudige moord cq doodslag, op 19 november jl. in café 'Inn & Out' aan de Schiedamsesingel, is een verdachte aangehouden. De aanhouding vond plaats op een vliegveld in Portugal, toen hij dat land wilde verlaten en werd herkend. Hij is inmiddels in Portugal voorgeleid en in afwachting van zijn overlevering aan Nederland ingesloten.


* GEWONDE VUURWERK
VLAARDINGEN - Een 14-jarige jongen uit Vlaardingen is maandagmiddag rond vijf uur ernstig gewond geraakt, nadat een zelfgemaakte vuurwerkbom in zijn handen ontplofte. De jongen had samen met een 15-jarige vriend de bom gemaakt, waarna deze ontplofte. Het slachtoffer is met letsel aan beide handen overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum.


* VROUW OVERLEDEN NA AANRIJDING
ROTTERDAM-OUDE NOORDEN - Een 92-jarige Rotterdamse is maandagmiddag in het ziekenhuis overleden nadat zij die morgen rond kwart voor twaalf door een auto was aangereden in de Benthuizerstraat.

Uitgave maandag 26 december 2005

* AANRIJDING MET LETSEL
ROTTERDAM-CENTRUM- Bij een ernstige aanrijding op de Coolsingel raakten maandagochtend omstreeks half zeven vijf mensen gewond. Een auto, bestuurd door een 20-jarige Rotterdammer reed op de Coolsingel en wilde linksaf de Meent inrijden. Hij zag hierbij vermoedelijk een andere auto, die naast hem op de Coolsingel reed, over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg en de Rotterdammer klapte vervolgens met zijn auto tegen een lichtmast. Hij zat bekneld in zijn auto, de brandweer heeft hem en nog een zwaar gewond 19-jarig meisje uit Rotterdam uit de auto bevrijd. Zij zijn door personeel van de GGD beiden naar het Erasmus Medisch Centrum vervoerd. Twee andere inzittenden van de auto, een jongen van 20 en een meisje van 17, beiden uit Rotterdam, raakten ook gewond, zij zijn respectievelijk naar het Medisch Centrum Zuid locatie Zuiderziekenhuis en het Sint Fransiscus Gasthuis overgebracht. Eén van de inzittenden van de andere auto, een 20-jarige Rotterdammer, raakte ook gewond, hij is overgebracht naar het Medisch Centrum Zuid locatie Zuiderziekenhuis. Naar de exacte toedracht van het ongeval wordt een onderzoek ingesteld.


* MAN AANGEHOUDEN VOOR HUISELIJK GEWELD
HELLEVOETSLUIS- Een 24-jarige Rotterdammer werd in de nacht van zondag op maandag omstreeks drie uur in een woning aan de Karel de Stoutestraat aangehouden voor huiselijk geweld. De man wordt ervan verdacht zijn 35-jarige vriendin uit Hellevoetsluis te hebben mishandeld. Hij is meegenomen naar het politiebureau.


* WAPENS AANGETROFFEN IN AUTO
ROTTERDAM-NIEUW MATHENESSE- Bij een controle van een auto op de Vierhavenstraat zagen politiemedewerkers in de nacht van zondag op maandag een wapen in de auto liggen. Bij nader onderzoek bleek het te gaan om een luchtdrukwapen en werden er in de auto ook kogeltjes en een mes aangetroffen. De eigenaar van de auto, een 40-jarige man uit Schiedam, is meegenomen naar het politiebureau. Hij heeft afstand gedaan van de wapens.


* MAN AANGEHOUDEN NA MISHANDELING
ROTTERDAM-MIDDELLAND - Een 24-jarige Rotterdammer werd zondagavond rond middernacht aangehouden in een woning aan de Bellevoystraat. De man was onder invloed van alcohol en had even daarvoor enkele familieleden geslagen, geschopt en bedreigd. Toen politiemensen de man wilden aanhouden, verzette deze zich hevig, waarbij twee politiemensen lichte verwondingen opliepen. De man is uiteindelijk aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Copyright © 2005 Politie Rotterdam-Rijnmond - disclaimer