Heuvelrug 09.30 uur

Utrecht, 28-12-2005 o Nieuwsberichten district Heuvelrug

Poging brandstichting

LEERSUM- Op dinsdagmiddag werd gepoogd brand te stichten in een kledingdepot aan het Kerkplein. Omstreeks 15.50 uur kreeg de politie de melding dat er brand zou worden gesticht in het kledingdepot van het Vluchtenlingenwerk. Agenten troffen kleding her en der aan en sommige kledingsstukken waren in brand gestoken. De daders waren al gevlogen en de politie verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Heuvelrug; 0900-8844.

Overval op pizzakoerier

LANGBROEK- Op dinsdagavond werd een jongen overvallen van zijn geld. Omstreeks 23.15 uur kreeg de politie de melding dat een 17-jarige jongen uit Doorn was overvallen op de Langbroekerdijk. De pizzakoerier had net een pizza afgeleverd en werd kort hierop tegengehouden door drie onbekende jongens. Ze beroofde hem van zijn geld en verdwenen weer. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie; district Heuvelrug 0900-8844.

Klant met mes

VEENENDAAL- Op dinsdagavond werd een man met een mes aangehouden. Omstreeks 19.10 uur kreeg de politie de melding dat een 48-jarige man uit Veenendaal uit een horecagelegenheid gezet omdat hij zich niet gedroeg. Eenmaal buiten gezet stond hij op de Markt en dreigde met een mes. De politie werd gewaarschuwd en de man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Man overvallen
WIJK BIJ DUURSTEDE- Op dinsdagochtend werd een overval gepleegd op een winkel aan de Karolingersweg. Omstreeks 10.30 uur kreeg de politie de melding dat er een overval was gepleegd op de winkel. Een medewerker kwam aan bij de winkel omstreeks 10.30 uur en trof zijn collega gewond aan zijn hoofd aan. De 36-jarige man vertelde dat hij omstreeks 09.00 uur was overvallen en was geslagen. Nadat de klappen waren gegeven was de winkelier niet meer in staat alarm te slaan. De man werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Bij de overval werd een onbekend geldbedrag buitgemaakt.De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Heuvelrug; 0900-8844.