December verscheen bij Uitgeverij Ten Have:

Van alleen naar twee
Bevalling, kraamtijd, financiën, kinderopvang,
liefde, voeding & juridisch advies

Geschreven door Eva Brussaard

Het CBS verwacht een stijging tot meer dan
500.000 eenoudergezinnen in 2020. Dat is nogal wat!


1e druk binnen een maand uitverkocht!
Wethouder v/d Anker (Rotterdam) en het Fortis Fonds hebben een groot deel van de eerste druk opgekocht om alleenstaande tiener en bijstand moeders een boek cadeau te doen. De gehele opbrengst van het boek gaat naar Life Projects.

Maar ook de Trouw, Algemeen Dagblad, Spits en Telegraaf schreven "van Alleen naar Twee" zal veel alleenstaande moeders voorzien van gerichte en belangrijke informatie.

Aanvullende informatie:

Jong ongewenst, onverwachts of gewenst zwanger worden en uiteindelijk alleenstaand moeder worden: auteur Eva Brussaard, zelf alleenstaand moeder, schreef de eerste en enige handleiding boordevol tips, adviezen en informatie voor alleenstaande jonge moeders.

In Van alleen naar twee komen de bevalling, de kraamtijd, de financiën, de kinderopvang en nog veel meer relevante onderwerpen voor alleenstaande moeders aan de orde. In het boek zijn de praktijkervaringen van een panel alleenstaande moeders verwerkt. Tevens bevat Van alleen naar twee een hoofdstuk over een aantal landelijke hulporganisaties als Fiom, VBOK, RIAGG, de kinderbescherming en JIP. Ook het CWI heeft meegewerkt.

Dit boek gaat niet alleen over de directe zorg voor het kind, maar ook over de zakelijke kanten van het leven van de alleenstaande moeder. De juridische bijlagen geven achtergronden van bijvoorbeeld kinderalimentatie en een vaderschapsactie.

Eva Brussaard wil met haar boek alleenstaande jonge moeders helpen. De opbrengst van de verkoop wordt ingezet voor projecten ter ondersteuning voor alleenstaande moeders.



Ingezonden persbericht