Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Zutphen - Tiener aangehouden na leksteken autobanden

Agenten hebben dinsdagavond (27/12) rond 21.55 uur een 14 jarige jongen uit Zutphen aangehouden. De jongen wordt er van verdacht op de Polsbroekpassage autobanden lek gestoken te hebben. Hij werd op de Spittaalstraat door een groep omstanders tegengehouden en overgedragen aan de politie. Op het politiebureau ontkende hij de banden vernield te hebben. Verder onderzoek volgt.

Eerbeek - Jongeren stoken vuurtje

De politie heeft dinsdagmiddag (27/12) rond 14.10 uur drie jongeren uit Eerbeek aangehouden. Het drietal, 14,15 en 17 jaar oud, hebben op het speelveldje aan de Beethovenstraat een vuurtje gestookt. Zij hadden een pvc buis gevuld met een aantal sterretjes en dat vervolgens in brand gestoken. Het vuur werd door de politie geblust. Er raakte niets beschadigd. De drie zullen worden doorverwezen naar een jeugdpreventieproject waar een passende maatregel getroffen zal worden.

Warsnveld - Valse VVV-bonnen in omloop

Een onbekend gebleven man heeft dinsdag (27/12) getracht bij twee winkels op de Dreiumme valse VVV-bonnen ter waarde van E 50,- in te wisselen voor goederen. Winkelpersoneel vertrouwde het niet en namen de bonnen niet aan. Mogelijk heeft deze man ook bij andere winkels geprobeerd de bonnen in te wisselen. De politie verzoekt deze winkeliers dit te melden via telefoonnummer 0900 8844.

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting: Anton de Ronde 055 - 548 60 52 Bert Top 055 - 548 60 58