2e persbericht van woensdag 28 december 2005

Eindhoven, 28-12-2005

Eindhoven: Auto gestolen

In de nacht van dinsdag op woensdag is op het Nederlandplein een witte Suzuki Alto met het kenteken FF-LB-76 gestolen.

Eindhoven: Fietser gewond bij aanrijding

Een 69-jarige Eindhovenaar is woensdagmorgen om 9.50 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Sterrenlaan en de John F Kennedylaan. De man die met de fiets was kreeg geen voorrang van een 34-jarige automobilist uit Almere die via de John F Kennedylaan de Sterrenlaan op wilde rijden. De fietser is met hoofd- en armletsel naar een ziekenhuis gebracht.

Helmond: Geld gestolen bij inbraken in cafés

Woensdag tussen 4.00 en 7.30 uur is ingebroken in twee cafés aan de Steenweg in Helmond. De daders zijn via het dak gekomen en hebben bij een raam een plaat weten te verwijderen om zodoende binnen te kunnen komen. Bij een horecazaak werden twee speelautomaten opengebroken en bij de andere zaak werd de fooienpot geleegd.

Bergeijk: Inbraak

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken bij een bedrijf aan de Industrieweg in Bergeijk. De inbrekers kwamen binnen door een ruit te vernielen. Ze hebben twee plasma televisies, een dvd-recorder, twee externe harde schijven en een digitaal fototoestel gestolen.

Deurne: Gewonden bij verkeersongeval op A67

Woensdagmorgen rond 8.10 uur zijn bij een verkeersongeval op de A67, op de rijbaan

Venlo Eindhoven, onder de gemeente Deurne meerdere personen gewond geraakt. Een vrachtautochauffeur, een 43-jarige man uit Kevelaer, en een bestuurder van een personenauto, een 40-jarige man uit Baarlo, zijn naar ziekenhuizen in de buurt gebracht. Drie inzittenden van een andere auto konden ter plaatse door ambulancepersoneel geholpen worden. De oorzaak van de aanrijding was een trekker met oplegger die vanwege het gladde wegdek schaarde. De combinatie botste tegen de vangrail van de middenberm. De combinatie raakte daarna een personenauto met drie inzittenden. Die auto ging in de slip en ging daarna over de kop. Daarna botsten nog twee andere autos tegen de trekker met oplegger. Een van die bestuurders liep hoofdletsel op en hij is naar een ziekenhuis gebracht. De rijbaan richting Eindhoven is gedurende de afhandeling van het ongeval afgesloten geweest.