Ingezonden persbericht

Marie-José is reisleidster voor een reis naar heelheid

De OHM Praktijk kan bij veel zaken de helpende hand bieden

LANGENBOOM, 20051228 -- Heeft u alles wat u nodig hebt en toch bent u niet gelukkig? Heeft u het gevoel iets wezenlijks te missen in het leven? Wilt u leren loslaten en heel worden? Neem dan eens contact op met de Ohm Praktijk van Marie-José Thijssen in Langenboom. Ook wanneer u zich geïsoleerd voelt of met minder stress wilt leven, bent u bij Marie-José aan het juiste adres. Zij kan u verder helpen om weer met de stroom mee, in plaats van tegen de stroom in te gaan.


De geboren (1962) en getogen Millse Marie-José Thijssen heeft een eigen praktijk voor alternatieve en semi-alternatieve geneeswijze en lichaamswerk. Ze is al jaren actief op dit vlak, maar sinds enkele weken heeft ze een eigen praktijkruimte aan huis. "In 1988 ben ik begonnen met bewustzijnsontwikkeling op fysiek, geestelijk, emotioneel en spiritueel gebied en sinds 1991 werk ik met Reiki." Daarnaast heeft Marie-José ook diverse spirituele, religieuze, lichamelijke en geestelijke gezondheidsrichtingen bestudeerd. Door deze studies, maar zeker ook door eigen ervaringen in het leven, kan zij bij verschillende lichamelijke, emotionele, psychische en spirituele klachten een helpende hand bieden.

"Door de jaren heen zijn er veel mensen bij de Ohm-Praktijk voor Lichaamswerk terechtgekomen. Zij kwamen met lichamelijke, psychische of emotionele uitdagingen of met bijvoorbeeld de effecten van een burnout," aldus Marie-José. "Bij sommigen hebben we positieve veranderingen gezien en herstel van de gezondheid. Bij anderen is er geen sprake van volledige genezing, maar bij bijna iedereen is er een duidelijke verbetering van de kwaliteit van leven te constateren."

Marie-José maakt gebruik van verschillende therapieën en trainingsmethodes om met haar cliënten te werken. Zo werkt zij met o.a. de Rosen Methode, meditatie, conflicthantering, Bachbloesemremedies en Reiki en Seichem. Wie meer wil weten kan het beste een bezoek brengen aan de zeer informatieve website van de Ohm-Praktijk van Marie-José Thijssen via www.ohmpraktijk.nl . Uiteraard kunt u haar ook bellen of mailen voor meer informatie en voor wat zij voor u zou kunnen betekenen. Marie-José Thijssen, Hendriksweg 8, Langenboom tel. 0486-432280 of mail naar info@ohmpraktijk.nl .




Corné Kremers