Politie Limburg-Noord

Politie zoekt getuigen van brutale poging tot beroving
Datum: 29-12-2005
Tijd bericht: 09:57
Plaats: Venray
De politie is op zoek naar getuigen van een brutale poging tot beroving van een 52-jarige vrouw uit Venray. Het slachtoffer liep daarbij letsel op aan haar oor en enkel. De beroving vond woensdagavond plaats op de Minister Charles Ruysstraat.

De vrouw liep daar omstreeks half elf met haar handtas over haar schouders toen ze plotseling van achteren werd aangevallen. Ze werd geschopt en geslagen en viel op de grond. Het slachtoffer begon te gillen en trapte terug waarna de dader er zonder buit vandoor ging. Hij vluchtte richting de Oostsingel / Stationsweg. Ze belde daarna aan bij een huis waar de aanwezigen haar opvingen. Enkelen van hen gingen nog op zoek naar de verdachte maar kwamen hem niet op het spoor. De vrouw is naar een dokter gegaan om haar verwondingen te laten behandelen.

De politie is op zoek naar een man met een licht getinte huidskleur. Hij had een sportief postuur en droeg een witte korte jas. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie van de basiseenheid Venray via 0900-8844 (lokaal tarief).