Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

NATUURLIJKE VRUCHTENTHEE NU VERKRIJGBAAR IN NEDERLAND

GEZOND EN LEKKER: ECHT NATUURLIJKE VRUCHTENTHEE IN DIVERSE

VARIANTEN EN SMAKEN NU VERKRIJGBAAR IN NEDERLAND

Tot voor kort was natuurlijke vruchtenthee vrijwel niet verkrijgbaar in Nederland, ondanks de huidige trend naar natuurlijke en gezonde produkten. Tukcedo Import, gevestigd in Delfgauw, is in november 2005 begonnen met de import en distributie van natuurlijke kruiden- en vruchtenthee uit Oostenrijk en Duitsland.

Veel landgenoten maken tijdens hun (wintersport-)vakantie kennis met vruchtenthee en komen tot de ontdekking dat dit heel wat anders is dan de bekende zwarte thee met een smaakje. Men proeft de echte, natuurlijke aroma's van de vruchten! In het land van herkomst wordt vruchtenthee ook als basis gebruikt voor de typische seizoensdranken als Winterthee, Rumthee, Jagerthee en zelfs Glühwein.

Vruchtenthee, de officiële term is overigens "infusie" omdat er geen theeblaadjes worden gebruikt, is een natuurlijk en gezond produkt dat zowel warm als koud gedronken kan worden. Er zit geen theïne of cafeïne in en kan prima ongezoet worden gedronken. Dit maakt het bijvoorbeeld ook geschikt voor gebruik in een suikerarm dieet.

Tukcedo Import vertegenwoordigt enkele zeer gerenommeerde merken zoals Teekanne en Milford, de marktleiders in hun land. De diverse produkten zijn verkrijgbaar in vele smaken, als losse thee of in theezakjes. Ook levert Tukcedo Import biologische vruchtenthee en diverse heilzame kruidenthee varianten.

De produkten zijn voor consumenten te koop via de website www.NATUUR-THEE.nl, waar tevens meer te lezen is over het fenomeen vruchtenthee, en geselecteerde leveranciers zoals drogisterijen, kruiderijen, natuurwinkels, supermarkten e.d. Daarnaast zullen de produkten ook in de Horeca verkrijgbaar zijn.



Ingezonden persbericht