Ingezonden persbericht


Van Diepen's Dance Department knallend het nieuwe jaar in!

Hilversum, 28 december 2005 - In de laatste uitzending van Van Diepen's Dance Department in 2005 komen alle grote helden van het afgelopen jaar terug. Luisteraars konden stemmen op de beste dj-sets. Deep Dish, Tiesto, DJ T en Paul van Dyk werden verkozen als favoriet. Ook wordt er nog een keer teruggeblikt naar 2005 met de tien meest gedraaide platen. Als klap op de vuurpijl is om middernacht Carl Cox te horen. Aan de internationale grootheid de eer om de eerste platen van het nieuwe jaar bij Radio 538 op te leggen. Voor de nieuwjaars editie van de Party Night maakte hij speciaal voor zijn Nederlandse fans een programma.

Carl Cox

Het eerste uur van de Party Night is traditiegetrouw in handen van een van de grootste dj's ter wereld: Carl Cox. De dj heeft een bijzondere band met Radio 538. Eerder dit jaar maakten luisteraars van Van Diepen's Dance Department al kans op een exclusieve DJ masterclass. Aan de vooravond van Carl Cox & Friends, dat live werd uitgezonden door Van Diepen's Dance Department, gaf hij deze aan twee gelukkige prijswinnaars in Nighttown Rotterdam. Cox is al jaren favoriet bij het publiek. Hij is sinds het begin de publiekstrekker van Dance Valley en tijdens het millenium maakte hij twee keer de eeuw-wisseling mee op twee verschillende continenten. Hij draaide toen met behulp van zijn prive jet in Hawai en Sydney.

Van Diepen's Dance Department

De meest spraakmakende platen en de beste dj's vinden elkaar elke zaterdagavond tussen 8 en 12 bij Wessel van Diepen in Dance Department op Radio 538. The Saturday Night Soundtrack voor de echte dance die hards. Deze zaterdag start Dance Department om 9 uur. De eerste Party Night van het nieuwe jaar duurt dit keer tot 05:00!



Ingezonden persbericht