Leiden Inbraak in woningen

De politie doet onderzoek naar twee woninginbraken. De inbraken vonden plaats in de nacht van woensdag 28 op donderdag 29 december aan de Willemstraat en de Waldeck Pyrmontstraat. In beide gevallen werden de deuren open gekregen door deze open te flipperen. Uit de woningen werden ondermeer (bank)passen, een portemonnee, een paar schoenen en een tas gestolen. Om inbraken zoals deze te voorkomen adviseert de politie bij afwezigheid of tijdens de nachtelijke uren de deuren op het nachtslot te draaien en de sleutel daaruit te verwijderen.

Ouderkerk a/d IJssel Inbraak in woning

De politie doet onderzoek naar een inbraak in een woning aan de Merelhof. De inbraak vond plaats tussen dinsdag 27 en donderdagmorgen 29 december. Uit de woning werden diverse goederen gestolen waaronder een rijbewijs laptop en een golftas. Vermoedelijk kwam man de woning binnen na het openbreken van een klein raampje.

Gouda Woninginbraken

De politie doet onderzoek naar twee woninginbraken. In de nacht van woensdag op donderdag 29 december werd er ingebroken in een woning aan de Componistenlaan en de Ghandiweg. Uit de woningen haalden de inbrekers mobiele telefoons, laptops en portemonnees weg. Ook de autosleutels zijn uit beide woningen gestolen. Een voor de deur geparkeerde zwarte Volkswagen Passat werd vervolgens weggenomen bij de woning aan den Componistenlaan. De auto van de andere eigenaar is niet gestolen. De bewoners hebben aangifte gedaan van diefstal. De politie waaronder de technische recherche stellen een onderzoek in.

--- Bericht voor de redacties.