Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Apeldoorn

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT APELDOORN

29 december 2005

Apeldoorn - Aanhangwagen laat los

Een 33-jarige man uit Apeldoorn reed op 28 december omstreeks 17.00 uur op de Asselsestraat toen plots de aanhangwagen, die hij acher zijn personenauto gekoppeld had, losschoot. De aanhangwagen boorde zich in een rechts van de weg geparkeerde auto. De 33-jarige bestuurder reed in eerste instantie door omdat hij niet had gemerkt dat hij zijn aanhanger verloren was.

Apeldoorn - Brommer rijdt tegen politie-afzetting

In de vroege ochtend van 29 december (05.30 uur) moest een 44-jarige bromfietser uit Apeldoorn vol op de rem voor een gevaarafzetting van de politie rondom een gesprongen waterleiding. Hij wist zijn brommer net op tijd af te remmen, wrong zich tussen de hekken door en reed tegen het rood-witte afzetlint aan. De man werd naar het politiebureau overgebracht waar hij 0,67 promille blies. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod.

Apeldoorn - Politie houdt winkeldieven aan

De politie heeft drie meisjes uit Apeldoorn en Sittard in de leeftijd van 15 en 16 jaar aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De meiden hadden op 28 december 's middags in drie winkels in het centrum van Apeldoorn kleding weggenomen. Ze zijn aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Alledrie de meisjes hebben bekend.

Apeldoorn - Aangehouden voor belediging politie

De politie heeft in de nacht van 28 op 29 december op het Caterplein omstreeks 00.45 uur een 18-jarige man uit Apeldoorn aangehouden vanwege belediging en mishandeling van een agent. De jongeman vond het nodig om zich met een zaak te bemoeien en weigerde zich te verwijderen toen hij daartoe gevorderd werd. Hij beledigde de agenten en schopte een van hen. De man is onder hevig verzet aangehouden en voorgeleid.

- Einde berichten -

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Anton de Ronde 055 - 548 60 52 Bert Top 055 - 548 60 58 ---- --