Politie Zeeland


---


R-7683-2005 Verzamelbericht ongevallen door gladheid en sneeuw
Walcheren:
Op de Doeleweg in Arnemuiden reed een 22-jarige vrouw uit die plaats donderdag om 19.06 tegen een verkeersbord omdat zij door de sneeuw en de gladheid uit de bocht gleed.
Oosterscheldebekken:
In de Kolveniershof in Goes heeft een automobiliste donderdag om 20.15 uur een stilstaande auto geraakt. Omdat het alleen een melding was, is het onbekend of dit door de gladheid kwam.
Zeeuws-Vlaanderen:
Om 19.28 uur kwam de melding dat op de Kaai in Aardenburg door de gladheid verschillende auto's tegen zgn. betonnen bollen, die in die straat geplaatst zijn, waren gereden.
Om 19.50 uur kwam de melding dat door de gladheid in de Grote Maagdenstraat in Sluis vier auto's uit de bocht waren gevlogen.
Op de N61 bij Hoek belandde donderdag om 21.19 uur een automobiliste met haar auto in de sloot. Het is onbekend of de vrouw gewond raakte.
In de Gentsebreedstraat in Philippine reed een onbekende automobilist donderdag, tijdstip onbekend, tegen een geparkeerde auto. Deze bestuurder is daarna doorgereden.
Op de Finlandweg in Westdorpe raakte vrijdag om 05.42 uur een 36-jarige automobilist uit Terneuzen van de weg. Hij kwam tot stilstand op de, naast de weg gelegen, spoorrails. De auto raakte beschadigd. Het is niet bekend of dit ongeval is ontstaan door de weersgesteldheid.
(